2777
2789

بچه ها بنظرتون خوبه ۲۷۰۰؟راستی یه سوال دیگه دلم تن ماهی میخواد اشکالی نداره بخورم؟

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه.ب حودت برس تا 38 ان شالله3  ب بالا میشه .نه ماهی ایرادی نداره بخوری

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
تن ماهیه ها؟ماهی نه؟

دکتر من گفت ماهی نخور تن میتونی بخوری اوایل بارداری نخوردم الان هر دو رو میتونم بخورم با نظر دکترم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
دکتر من گفت ماهی نخور تن میتونی بخوری اوایل بارداری نخوردم الان هر دو رو میتونم بخورم با نظر دکترم

چند هفته ای؟پس منم میخورم😊😊😊

خانمی منم دیروز هوس کرده بودم تو نت خوندم که نباید بخوریم چون جیوش بالاست و به جنین آسیب میرسونه خدای نکرده

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

30.

من رشد جنینم کمه برام دعا کن بارداری فردا سونو دارم

خانمی منم دیروز هوس کرده بودم تو نت خوندم که نباید بخوریم چون جیوش بالاست و به جنین آسیب میرسونه خدا ...

منم همینو شنیدم واسه همین پرسیدم

منم همینو شنیدم واسه همین پرسیدم

اگه میتونی نخور .. من دیروز یه کوچولو خوردم ..

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
30. من رشد جنینم کمه برام دعا کن بارداری فردا سونو دارم

چرا کمه؟از کجا فهمیدی؟نگران نباش انشالله همه چی عالیه

منم از هفته ۲۹ انقباض داشتم وزنشم هفته ۳۰ سونوکه رفتم ۱۴۰۰بود

سابقه زودرسم دارم تا اینجاشو با کلی استرس اومدم دکترم میگفت فقط دعا کن به ۳۵ برسی خداروشکر رسیدم توهم غصه نخور حتما برات دعا میکنم انشالله نینی صحیح و سالم میاد😍😍