2777
2789
من یک‌ماه‌hmg زدم فولی خوبم داشتم‌ولی باردار نشدم ماه بعد هم قراره بزنم‌اگه‌پریود شدم

شوهرت ازمایش داده

خودت عکس رنگی گرفتی؟

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره ک بدن ب کدوم جواب بده و ب کدوم نیاز داشته باشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
هفته بعد موعدمه کلا این ماه هیچ توجهی به علائم‌و اینا ندارم فقط از این‌ به‌ بعدشو‌ سپردم‌به خدا شما ...

ان شاءالله بارداری عزیزم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
هفته بعد موعدمه کلا این ماه هیچ توجهی به علائم‌و اینا ندارم فقط از این‌ به‌ بعدشو‌ سپردم‌به خدا شما ...

2سال اقدام

هم تنبلی تخمدان

هم شوهرم ضعیفه

منم هم خودم مشکل دارم هم شوهرم عین شما خیلی ناامید شدم شما چیکار کردید ک جواب گرفتید؟

زیر نظر فوق تخصص نازایی بودم 

توی اولین دوره درمان باردار شدم 

قبل این یکسال زیر نظر متخصص بودم

بنظرم بگرد یک فوق تخصص خوب پیدا کن

حواستم به خورد و خوراکت باشه

چیزای الکی نخور

زیر نظر فوق تخصص نازایی بودم  توی اولین دوره درمان باردار شدم  قبل این یکسال زیر نظر متخ ...

شما و شوهرتون چی مصرف کردید عزیزم؟

من این دوره کلومیفن خوردم و هنوز سونو نرفتم ب شوهرمم کلومیفن داده

🌷
شما و شوهرتون چی مصرف کردید عزیزم؟ من این دوره کلومیفن خوردم و هنوز سونو نرفتم ب شوهرمم کلومیفن داد ...

من اوایل کلومیفن میخوردم اما اثر نداره چندتا تخمک رو باهم تحریک میکنه ،هیچکدومم بزرگ نمیشن،اما لتروزول بهتره،با امپول گونال اف دور نافی و اچ ام جی که زیر جلدی بودن

با امپول اچ سی جی

شما و شوهرتون چی مصرف کردید عزیزم؟ من این دوره کلومیفن خوردم و هنوز سونو نرفتم ب شوهرمم کلومیفن داد ...

شوهرمم پنتوکسی سیلین