maralezanjani مدیر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2004 عنوان مامانای مهربون ی لحظه میاین 😘😗😚 | مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 19 پست سلام.خوبین پسرم نزدیک 13 ماهشه خیلی شلوغ میکنه از درو دیوار میزنه بالا خسته شدم.وقت ندارم ب خودم برسم شبیه جنگلیا شدم 😢 احیاس میکنم بین منو شوهرم خیلی قاصله افتاده وقت نمیکنم غذا درست کنم ب خونه برسم کل وقتمو پسرمو میگیره.دوست دارم فقط بخوابم 😞کسیم ندارم غریبم.شما چجوری برنامه ریزی میکنید ب کاراتون میرسین؟! 1398/09/18 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راحيل١٢٧ عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 6814 ای جونم بگررردم واقعا خیلی سخته مادرشدن قربونت برم زنده باشن 😗😚😘 ممنونم. ایشالله خدا کوچولوت رو برات سالم نگه داره😘
ماااجووون عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 2615 نه بابا. پسرا شیطونن. یه بار دیدم روغن مایع ریخته تو ماهی تابه هرچی برگ گلدون آپارتمانی هم داشتم کند ... 😨😨ای واااای من.خدا صبرت بده خواهر😁حق داری.عزیزم فقط عسل درست کردنش😂😂 خدا حفظشون کنه برات و البته آرومشونم کنه😄😉
maralezanjani مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2004 خواهش میکنم مامانی جون🙏😍😍 نگران نباش با ی چشم بهم زدن این دوران میگذره و دوباره زندگیت ب روال قب ... فدات بشم خانومی ممنون شما خیلی مهربونین خیلی بزرگواری کردین جوابمو دادین 😚
maralezanjani مدیر استارتر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2004 نه بابا. پسرا شیطونن. یه بار دیدم روغن مایع ریخته تو ماهی تابه هرچی برگ گلدون آپارتمانی هم داشتم کند ... 😂😂😂😂😂😂عزیزززززم
ماااجووون عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 2615 فدات بشم خانومی ممنون شما خیلی مهربونین خیلی بزرگواری کردین جوابمو دادین 😚 خدا نکنه عزیزم😍چون خودم این دوران سخت رو گذروندم دوست داشتم تجربیاتمو بگم شاید بدردتون بخوره.سلامت باشید و پایدار🌹💟