2777
2789

سلام.خوبین پسرم نزدیک 13 ماهشه خیلی شلوغ میکنه از درو دیوار میزنه بالا خسته شدم.وقت ندارم ب خودم برسم شبیه جنگلیا شدم 😢 احیاس میکنم بین منو شوهرم خیلی قاصله افتاده وقت نمیکنم غذا درست کنم ب خونه برسم کل وقتمو پسرمو میگیره.دوست دارم فقط بخوابم 😞کسیم ندارم غریبم.شما چجوری برنامه ریزی میکنید ب کاراتون میرسین؟!

برنامه ریزی کن عزیزم ،شوهرت سرد نشه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانی اول سلام بعد خسته نباشی و خدا قوت.

حالا برات بگم ک تمام حرکات بچه شما با توجه ب سنش طبیعی هست و همه حس های شما هم نسبت ب خودتون با توجه ب شرایطتون طبیعی است.نگران نباشید با صبوری و کمی برنامه ریزی هم میتونید این دوران رو بگذرونید و هم ی مقدار ب خودتون و کارهای خونه سر و سامون بدید.

چون دست تنها هستید میتونید وقتی همسرتون منزل هستن غذا درست کنید در حجم زیاد و بزارید تو یخچال و چن وعده بخورید.یا کارهای منزل رو در حد سطحی انجام بدید.وقتی هم ک کوچولوتون خوابه میتونید برای خودتون وقت بزارید از نظر رسیدگی ب خودتون و استراحت.اینا تجربیات خودم بود ک گفتم منم همین شرایط شما رو گذروندم.موفق باشید😊

واقعا؟؟؟؟یا خدا من تا اونموقع فسیل میشم 😂😂 

به قرآن. دهن من صاف شدسر این دوتا. الان که کوچیکه ۵سالشه دیگه یه نفس میکشم. ولی بازم نه راحت. فرض کن توحمومم.میبینم صدا داده فریاد میاد. می‌پرم  بیرون. میبینم دعواشون شده. حالا باید جداشون کنم😫😪😂

مامانی اول سلام بعد خسته نباشی و خدا قوت. حالا برات بگم ک تمام حرکات بچه شما با توجه ب سنش طبیعی هس ...

قربون محبتتون عزیز دلم یک دنیا تشکر خیلی لطف کردی راهنماییم کردی حتما انجام میدم 🌼🌹🌸

دقیق بهتربگم تا چهار سالگی همینه. بعد راحت میشی

ن بابا چخبره تا 4 سال.بیچاره رو قشنگ نا امید کردی ک😁😁

بچه بعد از 2 سال خیلی خیلی بهتر میشه از همه لحاظ.البته برای من دختره.حالا نمیدونم جنسیت هم ربط داره یا نه.ولی دختر منم هم سن بچه استارتر بود شرایطم همین طور خسته کننده😫بود.الان ک 2 سال و 5 ماهشه خداروشکر اوضاع خیلی خیلی بهتر شده از همه لحاظ و من تایم آزاد دارم برای خودم

به قرآن. دهن من صاف شدسر این دوتا. الان که کوچیکه ۵سالشه دیگه یه نفس میکشم. ولی بازم نه راحت. فرض کن ...

ای جونم بگررردم واقعا خیلی سخته مادرشدن قربونت برم زنده باشن 😗😚😘

ن بابا چخبره تا 4 سال.بیچاره رو قشنگ نا امید کردی ک😁😁 بچه بعد از 2 سال خیلی خیلی بهتر میشه از همه ...

😂😂😂

عزیززززم خدا حفظش کنه کاش پسر منم زودی بزرگ شه دیگه طاقت ندارم 😁😁😁

قربون محبتتون عزیز دلم یک دنیا تشکر خیلی لطف کردی راهنماییم کردی حتما انجام میدم 🌼🌹🌸

خواهش میکنم مامانی جون🙏😍😍

نگران نباش با ی چشم بهم زدن این دوران میگذره و دوباره زندگیت ب روال قبلی برمیگرده عزیزم

ن بابا چخبره تا 4 سال.بیچاره رو قشنگ نا امید کردی ک😁😁 بچه بعد از 2 سال خیلی خیلی بهتر میشه از همه ...

نه بابا. پسرا شیطونن. یه بار دیدم روغن مایع ریخته تو ماهی تابه هرچی برگ گلدون آپارتمانی هم داشتم کنده بود. شانس رسیدم بو گند پیچیده بود. گفت دخالت نکن. دارم عسل درست میکنم