2777
2789
عنوان

قرص‌مدروکسی پروژسترون کمممممک

63 بازدید | 8 پست

بچها دکتر برام نوشته و گفته از روز ۱۶ پریودی بمدت ده شب شبی دوتا

ینی بیستا قرص باس میخورم

دیشب ک شب اخر بود حساب کردم دیدم هجده تا خوردم

مثل اینکه یشب یادم رفته

چیکار کنممممم

سلام. یعنی 9 شب خورده شده. اشکالی نداره. دست نگه دارید تا پریود بشید. منم می خورم مهم نیس اخرش یکی کم و زیاد بشه.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
سلام. یعنی 9 شب خورده شده. اشکالی نداره. دست نگه دارید تا پریود بشید. منم می خورم مهم نیس اخرش یکی ک ...

اره نه شب خوردم ی شب نخوردم ک‌نمیدونم کدوم شبه

خب دیشب ک ده روز تموم شده حالا کی پریودی میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نه شب خوردم ی شب نخوردم ک‌نمیدونم کدوم شبه خب دیشب ک ده روز تموم شده حالا کی پریودی میاد

معمولا تا دو روز آینده پریود می شید. شما مشکل تون چیه؟ ببخشید می پرسم

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
پریودم پنج روز افتاد عقب

انشا... که دیگه مرتب بشه و نیاز به قرص نداشته باشید. من بدون مدروکسی اصلا پریود نمی شم. دیگه جزیی از زندگیم شده برای همین هر شب راس ساعت می خورمش