2777
2789

بچه ها علائمش چیه 

من دو روزه یکم مریضم آبریزش بینی دارم و تب نکردم هنوز ببنهایت هم عطسه میکنم ممکنه انفولانزا باشه؟بی حال نیستم اصلا فقط تو کله ام التهابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا آنفولانزا نیست من چند ماه پیش گرفتم فقط شانس آوردم نمردم خدا به بچه ام رحم کرد.ده روز تیم قطع نمی شد اونقدر بیحال بودم که یکبار تا پای بیهوشی هم رفتم اخرشم تو بیمارستان بخش عفونی تو اتاق ایزوله تنها بستری شدم 

سرما خوردی احتمالا.

انفولانزا با بدن درد و تب وحشتناک و عرق کردن زیاده

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

نه عزیزم آنفولانزا آبریزش بینی عطسه نداره بدن درد تب بی حسی لرز بعضی ها هم گلودرد  اینا علائمش هست من گرفتم به چند ساعت نرسید کلا جا خواب شدم نتونستم تکون بخورم تا ده روز حالت تهوع بعضیا دل‌درد واخراش ببخشید اسهال

نه گلم سرماخوردگیه.من گرفتم ماه پیش در عرض ۵ساعت من انداخت😓😓اول گلودرد بعد تب بعدم اسهال و استفراغ اصلا سرفه و عطسه نداره ابریزشم بعد چندروز میاد سراغت.استخوان درد شدیدم داره

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی😃🤩
بچه کوچیک دارم میترسم

من خودم دوتا بچم گرفتیم دخترم بخاطر اسم داره بستری شد شوهرم نبود بیچاره خواهرم همش سرتختش بود اونا خدا رو شکر دو سه روزه خوب شدن اما من ده روز نتونستم تکون بخورم دوبار دکتر رفتم عجیب بیماریه