2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4669 بازدید | 132 پست
خب شما که میدونی نمیذاره یا نخون یا قید راصی شدنش رو بزن برو بخون بذار هرچی میخواد بشه. اینجوری که خ ...

آخه گفت میزارم بری بعد قبول شدم نذاشت بعد پارسال باز گفت میزارم بری باز تا قبول شدم نذاشت 😐😂😂😂 مریضه😂😂😂

هیچ
😂😂😂 9 سال پیش پزشکی قبول شدم امسال مامایی اینجور که پیش میرم 9 سال دیه کنکور بدم فقط قبولم میکنن ...

نه زیست جانوری مثل مسعود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبتکردن من اصلا اونشب بیرون نفتم پسره مچین سر زبون دار بود که میتونست هوش از سر یه مرد ببره چه برسه به زن ولی من یه حس تنفر کوچیک نسبت بهش داشتم بدم میومد زش همش با خودم مگفتم آخه فحر میکنه حالا منم مثل هزارتا دختر دگ عاشقش شدم تو اتاق باخودم میگتم پاشو برو دیگ وراج 

سرتون رو درد نیارم چند بار دیچ هم امدن ورفتن من تو ین چند بار یه بار به خاست مامم ب زور اومدم بیرون اصلا دلم نمیواست ببینمشون بگذریم کخ من چه قدر گریه کردم و گفم نمیوام مامان بابامم میگفتن شرایطش خوبه ت دیل بچو ک نموای گفتم میخوام درس بخنم بابام گت خودش داه رس میخونه من صحبتم کدم پسر رشنفکریه مخالف درس خوندن و ه یست یی موافقه ،،،نمیدونم تاچه اتداره درک یکین یانه ولی من رچی نه مگفتم فایده نداشت انقدرم دتر سر زون اری نبود ک خواموسط خنه وایم وبا اد یداد نه بگم وتوسجوت اک یرختم میگفتم نه 

من حتی به پسره نگاه هم نکرده بودم خلاصه امتحان بعدی ما ریاضی بود دو روز واسه اون وقت گذاشته بودن منم ...

برا منم یه همچین شرایطی پیش اومد ولی خدا رو شکر چون بابام فوبیا خواستگار داره راشون نداد اصلا

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

اومدن گفتن یه دوسه ماه نامزدی باشن همدیگرو پسندیدن بعد عقد کنن دیگ تنها امیدم این بمد که تو ناکزدی بهم بریزم این دیوار کج و جوله ای که مامان بابام اجر به ار برام ساختن یه روز صبح دوباره صدای کزایی امن تلفن در اومد مامانش زنگ زده بود ب مامانم داشت میگفت کخ حالا ک قراره باهم نامزدی کنن یه تست خون بدن که اگ مهرشمن به دل هم افتاد مطمین باشیم خونشن روهمم خورده بعدم یه صیغه محرمیت بخونیم بعد از قطع کردن تلفن داد بیداد کردم گفتم ان دگی ج مدلشه یو بیاین بین برم محضر دیج با سر صدا کردنای من بابام گفت صیغه اصلا وتست رو راضی شده بود فردا صبح زود ساعتای ۶اون بامامانش منم با مامانم رفایم اون رز اازه انگار برای اولین بار دیده بودمش ی۷ پسره قد بلند ورزشجار حرفهای با چشمای عسلی باز و پوشت سبزه شاید اون قیافه رو اگ به منظور دیگ ای میدیدم میفتم بد نیست ولی اون روز دوست داشم برم به درک تا زن این بشم