2777
2789
عنوان

تیکه ی مادرشوهر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 38 پست

راستش الیزابت ی مثال ساده بزنم کوچیکترینشو میگم

ما خودمون شهرستانیم هم مامان من و هم شوهرم اینا تو ی شهرستانیم

اما من و شوهرم بخاطر کارمون اومدیم تهران

ما هر بار برای مرخصی میریم شهرستان خونه مادر شوهرم  میگه خب پاشین جمع کنیم بریم خونه رسول(برادر شوهر کوچیکم)بدون اینکه اون ب ما زنگ زده باشه

من هر بار جواب نمیدادم و میپریدم ب شوهرم ک ب اونچه برای من تعیین تکلیف میکنه 

اما اینبار تا گفت من بلند داد زدم من نمیام شما میخوای برو

اونم یهو ترسید یواشکی رفته بود ب شوهرم گفته بود ب زنت اینجوری گفتم اونم گفت ن ن ن ن با عصبانیت

شوهرمم گفته بود زن من بلده خودش کجا بره کجا نره 

و خلاصه بعد اون دیگه هیچ وقت نگفت کجا بریم 

پس الیزابت در جا نظرتو بگو یا ناراحتت کرد جوابشو بده اینا هی جمع میشه جمع میشه در نهایت میشه کینه

پس تا تنور داغه بچسبون بعدش فایده نداره

ما دیگه بزرگ شدیم بچه نیستیم سر ی حرف ناراحت بشیم

ما میتونیم گلیم خودمونو از آب بکشیم

حتما میتونستیم ک ی زندگیرو تشکیل دادیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی کلا از اول نشون بده رو جاریت حساس نیستی.تعریفم کردن تو عادی باش کلا.بعضیا بفهمن حساسی دیگه ولت نمیکنن.حالا من رو جاریم حساس نیستما اما مادرشوهرم فک میکنه هستم.انقد بیخود و باخود حرفشو میزنه.حرفای خنده دار.دیوونم کرده.مثلا میخواد بینمون مسابقه ایجاد کنه.جاری خودشیرینمم باهاش همکاری میکنه که عروس شیرینه باشه

ببین تکلیفتو با خودت روشن کن‌.خب اونا مثلا میخوان تو کار کنی خب.اگه حرف اونا برات مهمه کار کن.اگرم ن ...

آره فکرکنم باید با تیکه هاشون کنار بیام،،کار چیه خدا خیرت بده

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
اسی کلا از اول نشون بده رو جاریت حساس نیستی.تعریفم کردن تو عادی باش کلا.بعضیا بفهمن حساسی دیگه ولت ن ...

چه حرص درآر اه

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
استارتر ببخشید ولی ازت ترسیدم .خیلی بی رحمانه حرف میزنی .چرا میگی اگه عقل داشت سن پایین ازدواج نمیکر ...

نه من خانوادش رو میشناسم کلا مادرش دخترش ۱۰سالش بود براش دنبال شوهر بود وقتی ام ۱۴سالگی شوهرش داد با دمش گردو میشکوند عقیدش این بود دختر باید قبل از ۱۵ بره خونه ی شوهر...شرایطشون مشکلی نداشت طرز فکرشون غلط بود...الآن به خاطر طرز فکر مادرش دختره مونده خونه که حالا مادرشوهرم بگه نمیدونم برم یا نرم که اگه عقل داشتن ازدواج نمی کرد الآنم مادرشوهرم با کله میرفتن خواستگاری...من با دختره مشکلی ندارم از لحن مادرشوهرم خوشم نمیاد چندبار جلوی شوهرمم از زیبایی دیگران تعریف کرده شایدم من حساسم

پس الیزابت در جا نظرتو بگو یا ناراحتت کرد جوابشو بده اینا هی جمع میشه جمع میشه در نهایت میشه کینه پ ...

آره راست میگی باید همون جا جواب میدادم الآن حرص نمیخوردم شوهرمم همیشه میگه همون جا جواب بده بعدش حرص نخور من خودم جواب نمیدم ولی باید تغییر کنم

آره راست میگی باید همون جا جواب میدادم الآن حرص نمیخوردم شوهرمم همیشه میگه همون جا جواب بده بعدش حرص ...

تازه من میپریدم ب شوهرم ک تو جوابشو بده😳😳😳

آخه یکی نبود ب من بگه مگه احمق ب اون گفته ک اون جواب بده😐😐

حالام قبلیارو بریز دور ازین ب بعدو بیا درست کنیم

ما قراره بشیم مادر بچه هامون

مادرای قوی ن مادرایی ک با ی حرف ب هم میریزن و نمیتونن جواب ی حرف سادرو بدن😍😍😍😍