2777
2789
عنوان

تیکه ی مادرشوهر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 38 پست
بلد نیستم جواب بدم همون لحظه مجبورم بعدش حرص بخورم

وای یاد خودم افتادم 

اه اه

منم اینجوری بودم

ولی الان همه چی عوض شده در جا جواب میدم آی حال میده خدا شاهده از درون ارضا میشم 

پس توهم همون موقع جواب بده😘😘😘

نه حسود نیستم اتفاقا با دختره خوبم ولی متوجه میشم طرف مقابلم با چه حسی تعریف میکنه مشخص بود حرصم میخ ...

ببین یه واقعیتی رو بگم عروس جدید بیاد حتی اگه بدم باشه میشه یه وسیله واسه حرص دادنت خودتو بزن به بیخیالی وگرنه میفهمن حساسی و بیخودی حرصت میدن

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جوره تعریف کرد ازش مرسی اه 

آره همیشه میخواد یه چیزی بگه به من از یکی دیگه زیاد تعریف میکنه چندبار اینکارو کرده 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
وای یاد خودم افتادم  اه اه منم اینجوری بودم ولی الان همه چی عوض شده در جا جواب میدم آی حال م ...

دلم میخواد جواب بدم ولی هی با خودم میگم اینو بگم اینو نگم چی بگم آخرش بحث عوض میشه و منم سکووووت

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
آره همیشه میخواد یه چیزی بگه به من از یکی دیگه زیاد تعریف میکنه چندبار اینکارو کرده 

نه خب شاید مدلش اینه عزیزم، اون میدونه شما دیگه جاتون امنه تو خونش. اصن به ذهنش نمیاد ناراحتت کنه. 

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
دلم میخواد جواب بدم ولی هی با خودم میگم اینو بگم اینو نگم چی بگم آخرش بحث عوض میشه و منم سکووووت

ن دیگه نشد اولین چیزی ک ب ذهنت اومدو بگو

بزار ی دوبارم اون ناراحت بشه بالاخره یاد میگیره زندگی همش تیکه پروندن نیست

خب قشنگ باشه.تو چرا ناراحت میشی؟اصلا چیکار داری تعریفشو کنن چیزی از تو کم نمیشه.البته بعضیا از رو قص ...

کلا یه چیزی میخوان بگن با تعریف از دیگران میگن من کاری نیستم آخه

ن دیگه نشد اولین چیزی ک ب ذهنت اومدو بگو بزار ی دوبارم اون ناراحت بشه بالاخره یاد میگیره زندگی همش ...

آره والا باید منم بگم

عزیزم شمارو از عروس نزدیکتر میبینه که انقدر راحت باهات حرف میزنه شمارو مثل دخترش میبینه .

ای بابا خواهر من آخرین نفری بودم که این قضیه رو فهمیدم اونم از دهن برادرشوهرم در رفت همه توی خونشون میدونستن همه ی عروسا جز من...

کلا یه چیزی میخوان بگن با تعریف از دیگران میگن من کاری نیستم آخه

ببین تکلیفتو با خودت روشن کن‌.خب اونا مثلا میخوان تو کار کنی خب.اگه حرف اونا برات مهمه کار کن.اگرم نمیخوای کار کنی پس نباید حرفشون برات مهم باشه.یه تصمیم بگیر.نمیشه که هم کار نکنی هم بخوای اونا نگن

اصلا تو اين چيزا نظر نده كه اگه بگي نه ميگن حسودي اگه بگي اره بعدا بد دربياد ولت نميكنن

همون بهتر هیچی نگم البته همه توی خونشون مخالف بودن من گفتم اگه برادرشوهرم میخواد خب برید خواستگاری 

بنظرم یکم حسود شدی،خب بگه که قشنگه چرا فکر میکنی منظورش اینه که تو قشنگ نیستی،حسادت نکن عزیزم

هعی منم خیلی حسودم  

من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه