پسرم پنج ماهشه . گردنش به یه سمت کمی کجه. ارتوپد و فیزیوتراپی گفتن ورزشهاشو انجام بدم ۶ ماه خوب میشه. منم تنهایی ۴ تا ورزشهاشو نمیتونم انحام بدم. شب همکه شوهرم میاد وقت نیست انحام بدم اخه هرروز سه نوبت باید انجام بدم. کسی تحربه مشابه داره کمکم کنه.
فیزوتراپی میبری یاخودت؟پسرمن اینطوری بود سی جلسه فیزو بردم خوب شدسه ماه ونیمه بود بعدیمدت دوباره کمی کج شد هرشب به یه ور میخوابوندم وبالش میزاشتم کنارش تادوماه این کاروکردم
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فیزوتراپی میبری یاخودت؟پسرمن اینطوری بود سی جلسه فیزو بردم خوب شدسه ماه ونیمه بود بعدیمدت دوباره کمی ...
الان پسرت چند سالشه.خوب شده؟اصلا هرچقدر دورش بالش سفت و محکم میزارم بازم سرشو میچرخونه. شما خودت تنهایی انجام میدادی ورزشهاشو؟گریه هم میکرد؟پسرم خیلی گریه میکنه با اینکه درد هم نداره
اینم جلسه اول اینقد گریه کرد تو چشمش لکه خونی درست شد به عروق چشمش فشار اومد. ازچهارشنبه تا الانم صداش گرفته چون چهارشنبه تو فیزیوتراپی خیلی گریه کرد. خودمم کار هر ثانیه ام شده گریه.