2777
2789
عنوان

گردن پسرم کج شده

6166 بازدید | 65 پست

پسرم پنج ماهشه . گردنش به یه سمت کمی کجه. ارتوپد و فیزیوتراپی گفتن ورزشهاشو انجام بدم ۶ ماه خوب میشه. منم تنهایی ۴ تا ورزشهاشو نمیتونم انحام بدم. شب هم‌که شوهرم میاد وقت نیست انحام بدم اخه هرروز سه نوبت باید انجام بدم. کسی تحربه مشابه داره کمکم کنه.

فیزوتراپی میبری یاخودت؟پسرمن اینطوری بود سی جلسه فیزو بردم خوب شدسه ماه ونیمه بود بعدیمدت دوباره کمی کج شد هرشب به یه ور میخوابوندم وبالش میزاشتم کنارش تادوماه این کاروکردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزوتراپی میبری یاخودت؟پسرمن اینطوری بود سی جلسه فیزو بردم خوب شدسه ماه ونیمه بود بعدیمدت دوباره کمی ...

ده جلسه باید ببرم فیزیوتراپی. تا ۶ ماه خوب میشه. ولی تا یه سال باید ورزشهاشو انجام بدم

فیزوتراپی میبری یاخودت؟پسرمن اینطوری بود سی جلسه فیزو بردم خوب شدسه ماه ونیمه بود بعدیمدت دوباره کمی ...

الان پسرت چند سالشه.خوب شده؟اصلا هرچقدر دورش بالش سفت و محکم میزارم بازم سرشو میچرخونه. شما خودت تنهایی انجام میدادی ورزشهاشو؟گریه هم میکرد؟پسرم خیلی گریه میکنه با اینکه درد هم نداره

الان پسرت چند سالشه.خوب شده؟اصلا هرچقدر دورش بالش سفت و محکم میزارم بازم سرشو میچرخونه. شما خودت تنه ...

بله گریه میکرد ولی تلاشمومیکردم،اما هیچی اندازه اینکه بالش بزاری اطرافش هرشب به یه وربزاریش جواب نمیده،بله تنهایی ورزش میکردم باهاش والکی شکلک درمیاوردم وهزارتاکار تابخنده وبزاره کارمو بکنم،الان۱۹ماهشه شکرخدا بعد۷/۸ماهگیش خوب خوب شد

خوب الهی شکر. این اینقد گریه میکنه که اصلا نمیتونم انجام بدم

پسرمنم فیزوتراپی اونطوری گریه میکردمادرش بمیره یادم افتاد الان😢😢😢😢منوباباش افسردگی گرفتیم اون سی جلسه هرروزش باپسرم گریه میکردم،ولی واس خودشونه بالای یکسال فقط باجراحی بایدگردنشون درست شه،نگران نباش میگذره...

پسرمنم فیزوتراپی اونطوری گریه میکردمادرش بمیره یادم افتاد الان😢😢😢😢منوباباش افسردگی گرفتیم اون سی ...

اینم جلسه اول اینقد گریه کرد  تو چشمش لکه خونی درست شد به عروق چشمش فشار اومد. ازچهارشنبه تا الانم صداش گرفته چون چهارشنبه تو فیزیوتراپی خیلی گریه کرد. خودمم کار هر ثانیه ام شده گریه. 

بله گریه میکرد ولی تلاشمومیکردم،اما هیچی اندازه اینکه بالش بزاری اطرافش هرشب به یه وربزاریش جواب نمی ...

دقیقا چند ماه طول کشید خوب شد؟جرا دوباره گفتین کج شد؟ ببخشید توروخدا سوالام زیاد شد.اخه وقتی یه طرف کجه چرا هرشب به یه طرف میخوابوندین؟

دقیقا چند ماه طول کشید خوب شد؟جرا دوباره گفتین کج شد؟ ببخشید توروخدا سوالام زیاد شد.اخه وقتی یه طرف ...

چون نخواستم گردنش خشک شه وباعث شه طرف دیگشم کج شه،تقریبا تا۵ماهگیش فیزوبردم،شش ماهگی اینا یدفعه دیدم کمی کج شددوباره،دیگه نبردمش خودم دست بکارشدم و۸ماهگی ایناکامل خوب شد،خواهش میکنم گلم مادری درک میکنم حستو