2777
2789
عنوان

پلی کیستیک لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 58 پست
بی خود کرده تنبلی اصلا با طب شیمیایی قابل درمان نیس فقط طب سنتی

اصلا درمان نداره مشکل مادرزادی برای همیشه برطرف نمیشه اونی که ازاول پریوداش نامنظم مثل خودم بایدهمیشه دارو مصرف کنه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

عزیزم من هم pcoهستم...خیلی هم پریود نامنطم دز حد سالی سه بار..با دارو باردار شدم...نگران نباش..

تا زمانی که استرس دارس باردار احتمال اش کمه..

یک کاعد بنویس یزن رو اینه:

من به امید خدا این ماه باردار خواهم شد...هر روز بلند یخون...پرانرژی مثبت باش..

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کن عزیزم استرس هم به خودت نده

تصمیم گرفتم برم باشگاه

دعا کنین من خیلی هم کم طاقتم.هیچکس هم درکم نمیکنه.

به شوهرم بگم اصلا ارومم نمیکنه میگه دیگه نمیخواد بری دکتر.برا مامانم میگم میگه تو عجولی بیخیال.یه تفر یکم دلمو قرص نمیکنه.

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
اصلا فولیکول بالغ نداری؟ شوهرت سالمه؟

نه امروز تخمک گذاریم بود خودش سونو انجام داد ولی نداشتم.

شوهرمم تازه آز داده گفت شرایطش نرماله

پلی کیستیک که خوب نمیشه.داروتو بخور انشالا جواب میده زیر یکسال هم هیچوقت نرو ای وی اف چون زوده برای ...

انشالله مرسی عزیزم

تصمیم گرفتم برم باشگاه دعا کنین من خیلی هم کم طاقتم.هیچکس هم درکم نمیکنه. به شوهرم بگم اصلا ارومم ...

اخه واقعا عجولی😉

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

داروگیاهی بخور پیازدر مانی کن دمنوش رازیانه ورزش کن استرسو ازخودت دورکن وفکربچه هم نکن که مضطرب بشی. ..هروقت موقعش بشه خدا بهت میده

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
چقدر کم توکلییی هرکی یجور امتحان میشه  اگر از نطر مالی مشکلی نداری دنبال درمانت باش

خودم کار میکنم تا همین جاهم تمام هزینه هارو خودم انجام دادم.نمیدونم قراره تا کجا ادامه پیدا کنه😣

منم داشتم پیازدرمانی.قطره ویتاگنوس.دمنوش رازیانه خوب شدم

پیازدرمانی چجوریه؟

من بعد پریود تا تخمک گذاریم هرشب رازیانه میخورم.ویتاگنوس نداده دکتر.اشکالی نداره بخورم؟

انشالله که باردارمیشی وباخبرخوشت میایی سایت امیدوارباش عزیزم❤

انشالله واقعا فقط توکلم به خداست.

تصمیم گرفتم برم باشگاه دعا کنین من خیلی هم کم طاقتم.هیچکس هم درکم نمیکنه. به شوهرم بگم اصلا ارومم ...

بابا دختر دایی منم پلی نیستیم بود بخدا یکسال ورزش کرد الانم یه دختر ۲ ساله داره خواهرشم  همون جور ۱ پسر داره بابا برو باشگاه توکلت بخدا درست میشه

چه زودخسته شدی دختر۴ سال ایناروانجام دادم ایشالله ماه اول بگیره ولی توصیه اول وآخرم استرس روازخودت د ...

نمیدونم اصلا امپول برام تجویز میکنه.قرص.چی؟؟؟

دکترم گفت تا جایی ک امکان داره نمیخوام یه قرص هورمونی بخوری.واسه همین ۶ماه صبر کرد.

اخه اگه اونارو استفاده نکنیم پس چجوری این فولیکول های لنتی بالغ بشن؟!