2777
2789
عنوان

پلی کیستیک لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 58 پست
فعلا دارم متفورمین و آل دی میخورم تا 3 ماه دیگه دوباره برم سونو 

نمیشه بجای ال دی چیزی دیگه جایگزین کنه؟

من خودم خاطره خوشی از ال دی ندارم

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
عزیزدلم...😥انشالله که هرموقع صلاحته و میخوای به خوبی خدا یه دسته گل بهت بده🙏🏻 یه نفر بهم گفت ایم ...

انشاءالله که خدا دل همه رو آرووم کنه. سعی کن روحت رو آروم کنی تا کمتر اذیت شی. انشاءالله به زودی یه کنجد ناز تو دلت بشینه.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه رفتم  هفته دیگه هم موعدمه توکل بخدا

ایشالا که انتظارت به سر برسه و خدا یه فسقل ناز بهت بده.بخوبی.

درد داشت عکس؟

واقعا خونسردی و داشتن ارامش نعمت بزرگیه

مگه مسابقه است...از روزهای دو نفری ات لذت ببر..دیر یا زود یه چهار تا میشین.سفر دو نفره برو..مخصوصا روزهای شانس بالات ...برو جاهای ارامش بخش..

بعد اقدام هم یک ساعت حتما دراز بکش.پاهاتم زیر اش بالشت بگدار.دسشویی هم حداقل تا یک ساعت نرو.

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
چرا مگه چه عوارضی داره

برا من خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشت و وقتی هم دورم تموم شد پریودم بهم ریخته تر از قبل شد.

البته اینکه چه دارویی برات موثر باشه رو خودت نمیتونی تشخیص بدی ولی من برا تنظیم پریودم با دوفاستون خیلی راحتتر بودم تا ال دی.دوفاستون مانع بارداری نمیشه

مگه مسابقه است...از روزهای دو نفری ات لذت ببر..دیر یا زود یه چهار تا میشین.سفر دو نفره برو..مخصوصا ر ...

😅😅آره والا.حتما ترسیدم عقب بمونم😁

حتی تو پیامت هم آرامشه.مرسی واقعا

چشم حتما🥰😘

آخه من فعلا بچه نمیخوام. 

خب تخصصم در همین حد بود😁

اگه باهاش مشکلی نداری استفاده کن.

الان من نمیتونم پیشنهاد بهت بدم که استرس بخودت ندی چون من سمبل استرسم اینجا.

ولیییی منم از مجردیم که پلی کیستیک بودم میگفتم وای نکنه من مث خاله بشم بچه دار نشم.نکنه منم با میکرو باید بچه دار بشم.و الان جدا از اینکه تنبلی دارم متوجه شدم چ

قدر قدرت ذهن موثره تو اتفاقات پیش رو.

حداقل شما استرس آینده رو نگیر مث من.ایشالا هرزمان که اقدام کردی بدون دردسر باردار بشی🤗

ببین دارو گیاهی زیر نظر متخصص بخور چون این داروها گاهی عوارضی دارن  که قابل جبران نیس ولی فامیل ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.باید بگردم یه نفر که تخصص طب سنتی داشته باشه پیدا کنم.یه سریا اطلاعاتشون پایینه یا برعکس میشه یا بی نتیجه ادم دلسرد میشه باز