2777
2789
عنوان

پلی کیستیک لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 58 پست
من خودم سه سال تنبلی داشتم یک سال متفورمین خوردم روزی سه تا اخرم یا ی دوره لترزول باردارشدم فقط ب خو ...

من ۳سال جلوگیری داشتم خیال میکردم بعد اقدام باردار میشم.بعد ۶ ماه که نشد رفتم دکتر.الانم ۶ ماهه دارو میخورم.تحملش سخته واقعا.انتظار خیییلی سخته

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
نمیدونم اصلا امپول برام تجویز میکنه.قرص.چی؟؟؟ دکترم گفت تا جایی ک امکان داره نمیخوام یه قرص هورمونی ...

استفاده کن ولی مثل من گیج نه هرماه نه یه ماه استفاده کن یه ماه نه دوماه استفاده کن ۳ ماه استراحت.پیاز درمانی هم بکن رحمت گرم بشه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدت به خدا باشه. استرست رو کم کن. دوست من هر ۴ ماه یکبار با آمپول پریود میشد. یکبار که رفته ...

میدونی همینا اذیتم میکنه.هرکسی تو فامیل بوده که باهم تصمیم گرفتیم باردار بشیم همین شرایطی که شما گفتی رو داشته.با دارو پریود میشدن.الانم باردارن.چندتاشون نزدیک زایمانشونه.اونوقت من که فکر میکردم مشکلی ندارم درمقایسه با اونا...چون نهایتا یک هفته عقب میفتاد پریودیم،الان هیچی...میگم خدایا اخه چرا

عزیزم من هم pcoهستم...خیلی هم پریود نامنطم دز حد سالی سه بار..با دارو باردار شدم...نگران نباش.. تا ...

مرسی عزیزم واقعا امیدوارم کردی.

شما iuiو  ivf انجام ندادی؟

عکس رنگی هم‌برو قبل از اینکه‌بخوای به آی یو آی فکرکنی

بله دکتر گفت اگه ماه اول با دارو باردار نشدی برو برا عکس

بابا دختر دایی منم پلی نیستیم بود بخدا یکسال ورزش کرد الانم یه دختر ۲ ساله داره خواهرشم  همون ج ...

اخه الان صبرم تموم شده😬😬میخوام دیگه سریع نتیجه بگیرم ولی باشگاه و شروع میکنم

باشگاه دارو گیاهی دیر اثر میکنه

استفاده کن ولی مثل من گیج نه هرماه نه یه ماه استفاده کن یه ماه نه دوماه استفاده کن ۳ ماه استراحت.پیا ...

پیاز درمانی رو توضیح میدین؟

منم پلی کیستیکم ولی هنوز بچه نمیخوام. از طرفی هم همیشه یه ترسی هست تو وجودم که اگه بچه دار نشم چیکار ...

حداقل از الان تحت نظر یه دکتر خوب باش که دارو استفاده کنی.نه مث من که سه سال پشت گوش انداختم و جدی نگرفتم

میدونی همینا اذیتم میکنه.هرکسی تو فامیل بوده که باهم تصمیم گرفتیم باردار بشیم همین شرایطی که شما گفت ...

عزیزم اینجوری نگو ما صلاح کارمون  رو نمید ونیم. من یکبار تو ۶ ماهگی جنین پسرم سقط شد و دیگه فکر نمیکردم خدا اینجوری امتحانم کنه. ولی باز هم یکماه پیش تو ۴ ماهگی جنین دخترم رو از دست دادم. یک عالمه به امام حسین توسل کرده بودم . ولی نا امید نیستم و میدونم که خدا بهترینها رو برام میخواد.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
مرسی عزیزم واقعا امیدوارم کردی. شما iuiو  ivf انجام ندادی؟

نه عزیزم..من فقط صبر داشتم..اولی رو دیر حامله شدم...ولی دومی چون اصلا استرس نداشتم همون ماه اول...تازه من کلی مشکلات دیگه هم دارم که خیلی از داروها رو نمیتونستم بخورم.

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
عزیزم اینجوری نگو ما صلاح کارمون  رو نمید ونیم. من یکبار تو ۶ ماهگی جنین پسرم سقط شد و دیگه فکر ...

عزیزدلم...😥انشالله که هرموقع صلاحته و میخوای به خوبی خدا یه دسته گل بهت بده🙏🏻

یه نفر بهم گفت ایمانت ضعیف شده.توکلت کمه که کم طاقت و بی تابی میکنی.الان ک شما اینجوری گفتی یاد حرفش افتادم.

خدا آرامش و به همه بده و بخوبی به خواسته هامون برسیم

نه عزیزم..من فقط صبر داشتم..اولی رو دیر حامله شدم...ولی دومی چون اصلا استرس نداشتم همون ماه اول...تا ...

واقعا خونسردی و داشتن ارامش نعمت بزرگیه