2777
2789
عنوان

پلی کیستیک لعنتی

582 بازدید | 58 پست

سلام دوستان امشب دکتر بودم.بعد از ۶ماه استفاده متفورمین و دوفاستون باردار نشدم و تو سونو دیدم تنبلی تخمدان همچنان پابرجاست و پرکیستم.

دکتر گفت تو پریودیت بیا دارو بگیر ۳ماه بخوری اگه باردار نشدی iui کنی.من واقعا فکرشو نمیکردم روزی برا بچه دارشدن انقدر سختی بکشم.نمیخوام باور کنم که شاید iuiیا ivf کنم.من هرماه منتظر بودم ولی ظاهرا اصلا تخمکام در حد باروری نبودن😭😭😭

خیلی ناراحتم.خییییلی

کاش گریه میکردم اروم میشدم ولی بغض سنگینی دارم.

میخوام به خودم امید بدم ولی واقعا روحیم ضعیف شده.اگه تو این ۳ماه باردار نشدم با داروهای محرک و هورمونی چیکار کنم؟؟؟

شوهرمم میگه این ۳ماه و دارو بخور اگه نشد دیگه نمیخواد دکتر بری😣😣

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

بی خود کرده

تنبلی اصلا با طب شیمیایی قابل درمان نیس

فقط طب سنتی

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زودخسته شدی دختر۴ سال ایناروانجام دادم ایشالله ماه اول بگیره ولی توصیه اول وآخرم استرس روازخودت دورکن ومثلا من درگیرامپولا نشو چون اونا هم کیست میارن

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
منم پلی کیستیکم ولی هنوز بچه نمیخوام. از طرفی هم همیشه یه ترسی هست تو وجودم که اگه بچه دار نشم چیکار ...

دقیقا عین من

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

من خودم سه سال تنبلی داشتم یک سال متفورمین خوردم روزی سه تا اخرم یا ی دوره لترزول باردارشدم فقط ب خودت استرس نده تنبلی دیروزود داره

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

ببين من سر بارداري اولم سه ماه طول كشيد تا باردار شدم، اما الان كه اقدام كردم تازه باكلي امپولو و قرص ماه پيش باردار نشدم، منم هم پلي كيستيك هستم هم تنبلي دارم اصلا نگران نباش، خيليا مثل ما هستن كه چندتا بچه هم دارن

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
بی خود کرده تنبلی اصلا با طب شیمیایی قابل درمان نیس فقط طب سنتی

یه سری اطلاعاتی که از اینترنت بدست اوردم و دیگران گفتن انجام دادم.تا الان ک نتیجه نداده

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻

عزیزم امیدت به خدا باشه. استرست رو کم کن. دوست من هر ۴ ماه یکبار با آمپول پریود میشد. یکبار که رفته بود آمپول بزنه گفته بودن ۳ ماهه بارداره. الان خدا رو شکر دخترش مدرسه میره.  این دوره هم داروهاشو مصرف کن. انشاءالله باردار میش اگه نشد طب سنتی برو. آخرین راه iui  باشه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.