2777
2789
عنوان

بي بي چك روژان؟؟

137 بازدید | 17 پست

سلام دوستان..يه روز مونده به پريودم امروز بي بي چك روژان گذاشتم دو خطشم پررنگ شد..الان چن قطره پريود اومده تو لباسم..پ يعني چي نميفهمم اصلا

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

سریع برو دکتر شاید بارداری ولی هماتوم هستی

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پريودم حالت قرمز انگار ..يه بار سابقه بارداري داشتم ٥٠ روز پيش سقط شده شايد هم تو ادرارم مرنده بوده ...البته همون اول سونو دادم چيزي نمونده بود و يه بارم سر ٢٨ روز پريود شدم

من يه بار لانه گزيني رو تجربه كردم ترشح صورتي يا قهوه اي هستش..اين خيلي آبكي تر هستش و قرمز 

احتمالا كاذب بود

چنان سينه هام تير ميكشيد گفتم باردارم بازم

البته كمرم دوروز بود گرفته بود احتمالا كاذب بوده و از بارداري قبليم مونده تو ادرارم

چند روز صبر كنم پريودم عقب بيفته فردا پس فردا موعدمه..بعدش برم آزمايش...شما احتمال ميدين كاذب باشه؟يني از بارداري قبليم مونده باشه.؟تا حالا از كسي شنيدين؟