2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
سعی کرده روابطت رو محدو.د کنه؟ بیرون رفتن؟ لحظات مجردی؟

دقیقااا همینطوریه که میگین به علاوه اینکه از هرکارم باید اطلاع داشته باشه حتی مهمونی هم که میرم خونه اقوام یا مامانم مدام میپرسه چی گفتین وچی شد بخوام بپیچونم دوباره عصبی میشه یا هرکی حتی مامانم بیاد در خونمون باید زنگ بزنم که فلانی الان اومد باهیچکس غیره خودشم نمیزاره جایی برم... 

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
اكثر وقت ها. سوال من اينه در اينجور مواقع كه يا بد حرف ميزنه يا بلند و با لحن بد من چه عكس العملي با ...

اصولا پرهیز از حاضر جوابی

لبخند نزدن

چشم و ابرو تکون ندادن

خنثی بودن چهره

بعشی مردان دوست دارن همسر بره سمتش

دستشو آروم بگیره، و نوازش کنه

یک دستشو هم بزاره روی کمر یا شونه هاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی چون ده سال کوچکترم جایی که نخواد گوش کنه انقد کش میده تا منصرف شم یعنی شما میگی افسردگیش خو ...

افسردگی رابطه یمکمل با خانواده داره

برای حل مشکل با خانوادهش ، باید افسردگی ش برطرف بشه

وقتی برطرف شد، مشکل با خانوده رو باید یاد بگیره مدیریت کنه

خب نمیدونم چند سالته ولی فرضا اگه 25 یا 30 باشی اگر اقدامی برای حل مسئله نکنی، شاید 30 سال دیگه از ...

۲۴

از هیچکس حرف شنوی نداره حتی بابا مامان  خودش

منم فقط میسازم به خاطر بچم چیزی نمیگم

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
چند سالشه؟ و فرزند هم دارین؟ تا به حال این موضوع رو نزد پزشکی مطرح کردین؟ از نظر من ، این یک مشکل ...

سی سالشه ی پسر شش ماهه داریم....نمیدونم بعضی وقتا این حالی میشه...😳

پلنگ وحشی بیمه 😥مره دستی هاکردی😗..
بهش گفتم کمترش کنه ولی توجهی نمیکنه مریض باشم یا قهر باشم بازم رابطه میخواد تو ماه فقط زمان قائدگیم ...

رفتار های وسواسی هم داره؟

افکار وسواسی؟

اضطراب چی؟

رابطه ش با مادر و پدرش چطوریه؟

عزیزم، متاسفم منم خیلی آدم عصبی هستم  شاید طبعش سرده اینجوره😢

عصبی بودن دلایل مختلفی داره

و ابراز این موضوع، بستگی به این داره که ما آموزش دیدیم یا نه

که قاعدتا در مدارس هیچ وقت زندگی کردن رو آموزش ندادن و نمیدن

دقیقااا همینطوریه که میگین به علاوه اینکه از هرکارم باید اطلاع داشته باشه حتی مهمونی هم که میرم خونه ...

تا ب حال شده احساس کنی که به آدم های اطرافش بدبین باشه؟

مثلا چیزایی بگه که نشون بده بهشون ظن و گمان داره

۲۴ از هیچکس حرف شنوی نداره حتی بابا مامان  خودش منم فقط میسازم به خاطر بچم چیزی نمیگم

چی بگم والا

جمله ی اکثر خانوما

بخاطر بچم میسازه

بچه بزرگ میشه ، از پدرش الگو میگیره و جلوی مادرش می ایسته

و مادر میگه: عمرمو به خاطر تو سوزوندم

رفتار های وسواسی هم داره؟ افکار وسواسی؟ اضطراب چی؟ رابطه ش با مادر و پدرش چطوریه؟

با پدرش در ظاهر خوبه ولی چون تو بچگیش باباش ازدواج دوم داشته بیشتر ب مادرش علاقه داره پیشتر مواقع گوشی منو چک میکنه گروه دانشگاهمو پاک میکنه زیاد دروغ میگه 

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیتو کن نویسنده خداست
سی سالشه ی پسر شش ماهه داریم....نمیدونم بعضی وقتا این حالی میشه...😳

متاسفانه به دلیل همین محدودیت های فضای مجازی

کمک من در همین حد خلاصه میشه : که نباید از بغل این موضوع ساده رد بشی

باید پیگیری کنی، تا این مشکل حل بشه

چون قطعا در ابعاد مختلف زندگی هم بروز میکنه 

رفتار های وسواسی هم داره؟ افکار وسواسی؟ اضطراب چی؟ رابطه ش با مادر و پدرش چطوریه؟

یه مدت داداشم میومد شب خونمون میموند میگفت باید جلوی اون پوشیده باشه حتی تو خونه میگفت لباس بلند با روسری سرکنم 

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیتو کن نویسنده خداست