2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
ممنون. از راهنماییتون ولی شوهرم دوس نداره برم سرکار حاضره چند شغله باشه ولی من کار نکنم چون میگه ز ...

بله، تا حدودی درست میگه

اما کار پاره وقت، نه تنها باعث پژمرده شدن نمیشه، بلکه باعث شادابی و پر انرژی شدن زن هم میشه

اساس کار پاره وقت برای زن با هدف تقویت زندگی:

1- زن توی خونه نیست که سلامت روانیش مختل بشه

2- زن با سختی و مشقت اقتصادی آشنا میشه، شرایط همسرشو درک میکنه

3- زن از طریق بودن در جامعه، روحیاتش تقویت میشه

4- یه کمک خرجی کوچکی هم برای خانواده ست

خب شغلش مشخصه که تاثیر سو و منفی روی خلقیاتش میزاره و سطح بالایی از استرس رو متحمل میشه بارداری دوم ...

آها یادم رفت سوالتون جواب بدم نه خودش فکر میکنه حتمااا من یه کاری میکنم که مستحق این طور برخوردم تو 6 سال زندگیمون حتی یه بار نگفته این مشکل یا دعوا به خاطره منه همیشه تقصیره من بوده

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سي و يك سال. پنج ساله ازدواج كرديم قبل ازدواج شايد اينطور بوده نميدونم از اول خيلي خوب نبوده كه بگم ...

برای فهمیدنش باید از والدینش بپرسی (اما سربسته)

چون اگر اینطوری بودن از نوجوانی، قاعدتا به رواندرمانی نیاز داره

ولی اگر اینطور شده، بیشتر به آموزش نیاز داره البته اگر دچار مشکلات روانی نشده باشه مثل افسردگی

بیشتر در چه مواقعی بروز میده؟

بله اگه بیاد که بعید میدونم تصمیمشو داشتم که بریم باهم پیش روانشناس یا مشاور حداقل

دوست داره؟ از دوست داشتن استفاده کن

بگو برای زندگیمون ، برای من، برای خودت ، برای بچه (در صورت داشتن) ، یا برای بچه های آیندمون

زن ، همیشه سوخت و انرژی زندگی ست

این شمایی که با وجود موتور زندگی رو روشن نگه میداری

برای فهمیدنش باید از والدینش بپرسی (اما سربسته) چون اگر اینطوری بودن از نوجوانی، قاعدتا به رواندرما ...

اكثر وقت ها. سوال من اينه در اينجور مواقع كه يا بد حرف ميزنه يا بلند و با لحن بد من چه عكس العملي بايد داشته باشم 

من سه ساله ازدواج کردم همسرم ازم زیاد رابطه میخواد مثلا اگه اجازه بدم روزی سه بارم میخواد بنظر شما م ...

مردانی هستن شاید هفته ای یکبار بخوان

مردانی هم هستن شاید روزی 3 بار

مهم اینه ک خودت مشکلی با این قضیه داشته باشی یا نه؟!

اگر نداری، خب هیچی

اگر داری، همسرت باید از نظر روانی بررسی بشه، که شاید شاید مشکلی وجود داشته باشه، تا رفع بشه

دوست داره؟ از دوست داشتن استفاده کن بگو برای زندگیمون ، برای من، برای خودت ، برای بچه (در صورت داشت ...

بله ولی چون ده سال کوچکترم جایی که نخواد گوش کنه انقد کش میده تا منصرف شم

یعنی شما میگی افسردگیش خوب شه خانوادش باهاش خوب میشن؟ توهین تو جمع نمیکنن؟

لطفا درخواست دوستی ندید
بله بچه دوم خاست خودش بود دلیلشم به خاطره اینکه نتونم برم دانشگاه اتفاقا خیلی به ادامه تحصیل من علاق ...

سعی کرده روابطت رو محدو.د کنه؟

بیرون رفتن؟ لحظات مجردی؟

دوست داره؟ از دوست داشتن استفاده کن بگو برای زندگیمون ، برای من، برای خودت ، برای بچه (در صورت داشت ...

من چندباری مفصل دوستانه باهاشون حرف زدم و حرفامو قبول کردن و گفتن دیگه توهین نمیکنیم ولی یه هفته بعد تو جمع باز همون شدن که بودن منم پاشدم اومدم از خونشون اصلا اهمیت نداره براشون

لطفا درخواست دوستی ندید
مردانی هستن شاید هفته ای یکبار بخوان مردانی هم هستن شاید روزی 3 بار مهم اینه ک خودت مشکلی با این ق ...

بهش گفتم کمترش کنه ولی توجهی نمیکنه مریض باشم یا قهر باشم بازم رابطه میخواد تو ماه فقط زمان قائدگیم رابطه نداریم که اونم ب روش های دیگه خودشو ارضا میکنه

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیتو کن نویسنده خداست
اكثر وقت ها. سوال من اينه در اينجور مواقع كه يا بد حرف ميزنه يا بلند و با لحن بد من چه عكس العملي با ...

اصولا پرهیز از حاضر جوابی

لبخند نزدن

چشم و ابرو تکون ندادن

خنثی بودن چهره

بعشی مردان دوست دارن همسر بره سمتش

دستشو آروم بگیره، و نوازش کنه

یک دستشو هم بزاره روی کمر یا شونه هاش