2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
وقتایی ک شوهرم تبل بازی در میاره مثلا ساعت۹جاشو پهن میکنه و میخوابه و خاموشی میزنه😐با بچش لجه توبچه ...

خب، در اصل زمان هایی که ازش توقعاتی داری؟!

و این بددهانی ک میکنی، به چه شکلی است؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا چند فرزند هستن؟ چند تا خواهر و برادر بعد خودش داره؟ ازدواجش با شما، باب میل خانواده ش بود؟ و ا ...

یه برادر یه سال کوچکتر از خودش و یه خواهر همسن من ده سال کوچکتر از همسرم

اشنایی قبلی نداشتیم خواستگار بودن ولی ابراز نکردن عدم رضایتشون رو یعنی همسرم انقد ابهت داشت که جرات نداشتن چیزی بگن سال اول هم همه چی خوب بود و خیلی اعتبار داشت ولی دیگه پنج ساله دایم از خونه بیرونش میکنن و توهین و تحقیر بخصوص تو جمع و فامیل در ظاهر هم باهم خوبیم یعنی قهر و دعوا نیستیم با خانوادش و اینکه راضی هم نبودن به دو دلیله پدرشون اعتقاد داره زن باید خییییییلی پولدار باشه در حد خودمون نباید میگرفتی مادرشون هم میگن ازدواج اشتباهه من اصلا از تاهل بچه هام راضی نیستم مجرد موندن بهتره. خودم فکر میکنم که چون همسرم مجردیاش خیلی صرف اقتصادی براشون داشته باهاش خوب بودن الان چون نداره روی واقعیشونو نشون دادن ولی افسردش کردن دلم میخواد کاری کنیم

لطفا درخواست دوستی ندید
اره قبول نداره به من میگه تو‌مشکل داری نه من نه اقدامی نکردم‌متاسفانه

خب نمیدونم چند سالته

ولی فرضا اگه 25 یا 30 باشی

اگر اقدامی برای حل مسئله نکنی، شاید 30 سال دیگه از عمرت بره و سوخت بشه

یا باید از ریش سفید استفاده کنی

یا مشاور خانواده

یا قانون

فرض بگیریم امشب میخواد مصرف کنه، اگر مصرف نکنه، چه تغییراتی در رفتارش ظاهر میشه؟

عالی خوب مودب خانواده دار  دهنش بو نمیده گیر نمیده باهام درگیر نمیشه.احساساتی هم نمیشه اکثرا وقتی زیاد میخوره خیلی تو سر خودش میزنه وگریه میکنه  کارشم یه کم سنگینه چون قاطی بدهی های برادرش شده به نوعی گردن گرفته و داره کمک میکنه درضمن میگه این رفتارای خشن منو هیشکی نفهمه قایم کن 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
پس خودش مشتاق زود اومدن به خونه س اما شرایط شغلیش ایجاب میکنه دیر بیاد و اگر مشکلات اقتصادی دخیل ب ...

ممنون. از راهنماییتون

ولی شوهرم دوس نداره برم سرکار حاضره چند شغله باشه

ولی من کار نکنم چون میگه زن زود پژمرده میشه بیرون از خونه

در دل و جان خانه کردی عاقبت💖
این الگوی رفتاریش، قبل از ازدواج هم همینطوری بود؟ دوران مجردیش ؟ چند وقته ازدواج کردین؟ چند سالشه؟ ...

سي و يك سال. پنج ساله ازدواج كرديم قبل ازدواج شايد اينطور بوده نميدونم از اول خيلي خوب نبوده كه بگم عالي بوده و يهو اينطور شده ولي از وقتي زير يك سقف رفتيم واضح تر شده براي چيزاي كوچيك

من 18 سالمه شوهرم 27 یه پسر دوسال دارم ودومی رو هم حاملم شغلش هم نمایندگی ایزوگام داره ومدام با مشتر ...

خب شغلش مشخصه که تاثیر سو و منفی روی خلقیاتش میزاره و سطح بالایی از استرس رو متحمل میشه

بارداری دوم به خواست خودش بوده؟

و اینکه، خودش قبول داره که مشکلی وجود داره؟ و بهتره تغییر کنه؟

یه برادر یه سال کوچکتر از خودش و یه خواهر همسن من ده سال کوچکتر از همسرم اشنایی قبلی نداشتیم خواستگ ...

خب چیزی که تعریف کردی، تاحدودی پرده از ابهام ذهن من برداشت

و همین قضیه ی افسردگیش ممکنه بدتر هم بشه

و برای درمان افسردگی بهتره به رواندرمانگر مراجعه کنه

که در همین مسیر هم، با رواندرمانی امکان بهبود شرایط وجود داره

و شما هم به عنوان همسر باید پشتیبانش باشی، و کمکش کنی تا به مسیر درمان افسردگیش قدم بزاره (البته نه با دارو !!!)

عالی خوب مودب خانواده دار  دهنش بو نمیده گیر نمیده باهام درگیر نمیشه.احساساتی هم نمیشه اکثرا وق ...

خب، من یک راه حل سراغ دارم:

ببین، همسرت اگر از مشروبات الکی استفاده میکنه، دقیقا با هدف فرار لحظه ای از مشکلات اینکارو میکنه، نه با هدف سرخوشی و لذت بردن

پس بهتره روش جایگزین براش بزاره، که خب طبیعتا باید این روش رو آموزش ببینه

هدف چیه؟ افزایش سطح سازگاری با شرایط

خب چیزی که تعریف کردی، تاحدودی پرده از ابهام ذهن من برداشت و همین قضیه ی افسردگیش ممکنه بدتر هم بشه ...

بله اگه بیاد که بعید میدونم تصمیمشو داشتم که بریم باهم پیش روانشناس یا مشاور حداقل

لطفا درخواست دوستی ندید
بپرسین

من سه ساله ازدواج کردم همسرم ازم زیاد رابطه میخواد مثلا اگه اجازه بدم روزی سه بارم میخواد بنظر شما مشکل داره 

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیتو کن نویسنده خداست
خب شغلش مشخصه که تاثیر سو و منفی روی خلقیاتش میزاره و سطح بالایی از استرس رو متحمل میشه بارداری دوم ...

بله بچه دوم خاست خودش بود دلیلشم به خاطره اینکه نتونم برم دانشگاه اتفاقا خیلی به ادامه تحصیل من علاقه داشت از همون اول تازه ثبت نام کردیم دانشگاه ولی یه دفعه یعنی طی یکی دوساعت که از خونه رفت بیرون اومد یک کلمه میگفت نمیخواد بری دانشگاه من بچه میخوام

دقیقا قضیه همینطوری بود که تعریف کردم اون دوساعت با دوستاش رفته بود بیرون از کسی حرف شنوی نداره نمیذاره کسی تو کارش دخالت کنن ولی نمیدونم همون دوساعت بین خودشو دوستاش چی گذشت

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
خب، من یک راه حل سراغ دارم: ببین، همسرت اگر از مشروبات الکی استفاده میکنه، دقیقا با هدف فرار لحظه ا ...

درسته خودشم میگه میخام یه لحظه غمامو فراموش کنم اما من از بوش متنفرم دست خودمم نیست 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست