2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاید لیزر و اشتباه من 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 71 پست
دگ انقدم بی درو پیکیر نیس خب😂 منم با همین دسگا انجام‌ میدم خودمو ضد عفونی میکنه دسگاشم ضد عفونی میک ...

دسگاشو چطور ضدعفونی میکنه عزیزم بگو من ایندفعه برم بپرسم جلو چشممم انجام بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره مگه میشه کل دستگاه عوض بشه

اون تاول هم شاید پوستت سوخته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
 درکت میکنم خیالت راحت باشه ولی خب جای تمیز و مطمئن برو! من واسه صورتم که میرفتم جوش و التهاب ...

مطبش که خیلی شیکه و تمیزه اپراتوراشم همینطور ولی خود دستگاهو نمیدونم تمیزه یا نه ...باشه عزیزم مرسی وقت گذاشتی 😘😍

نه ربطی نداره مگه میشه کل دستگاه عوض بشه اون تاول هم شاید پوستت سوخته

مرسی بقچه جان حدس خودمم سوختگی بود ولی اخه پوست روش زیاد نسوخته ...چمیدونم والا یه جور کفتن دستگاهو باید ضدعفونی میکرده و من دختر خالم گرفته و این حرفا من فک کروم خود دستگاهم یه چیزی داره

این سرکیه ک مال خودته فقط چشاتو میبنده بعد پنبه میزنه🤔 سری بعدی بهش بگو

اره چشامو بست واسه گردن و غبغبم الکل زد اخه شک داشت کرم دارم یا نه ولی بدنمو مطمعنم الکل نزد حتما ازش میپرسم واسه شما به جز این شری که عکس دادم بقیه دستگاهو پنبه الکلی میزنه ینی ؟

اره چشامو بست واسه گردن و غبغبم الکل زد اخه شک داشت کرم دارم یا نه ولی بدنمو مطمعنم الکل نزد حتما از ...

اها خب بهش بگو میزنه برات راستی کجاتو میزنی و چقد؟

ن دگ فک نکنم خود دسگاهو بزنه 

🐭 م مثل موش/ قیو قیو موش🐭
اره چشامو بست واسه گردن و غبغبم الکل زد اخه شک داشت کرم دارم یا نه ولی بدنمو مطمعنم الکل نزد حتما از ...

سلام.

عزیزم بعد لیزر کرمی نمی ده که  به پوستت بزنی

برای اینکه التهاب بعد لیزر رو کم کنه.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم