بچه ها من دو هفته پیش رفتم لیزر با دستگاه الکساندرایت کندلا تو مطب یه متخصص زیبایی ...بعد من نمیدونستم HPV از این طریقم ممکنه منتقل شه ...بچه ها سری لیزرو خودش جلو چشمم از بسته باز کرد و دادش بهم که دفعه بعدم ببرمش با خودم ...حالا من از کاربرای اینجا فهمیدم HPVاز لیزر منتقل میشه و ربطی به سرش نداره کل دستگاه باید ضدعفونی شه که چون گرونه انجام نمیدن دکترا ...حالا من از اون هفته یه قسمتش مث حالت تاول داره ولی روش و پوستش مشخص نیستاااا اصلا ولی انگار یکم خیلییی خیلی کم دچار تورم شده نکنه HPV گرفتم خیلی میترسم من مجردم بچه ها 😭😭😭
اها خب بهش بگو میزنه برات راستی کجاتو میزنی و چقد؟ ن دگ فک نکنم خود دسگاهو بزنه
من غبغب و زیر بغل بیکینی خط ب.سن و خودش سیصد... ولی کل بدنش تخفیف داره کلش میشه پونصد و پنجاه ...منظور از دستگاه اون قسمتی بود که خودت گفتی پنبه الکلی میزنه واسه شما کدوم قسمت دستگاهو پنبه الکلی میزنه که گفتی عزیزم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!