2777
2789

اگه شما یه دختر نوجوان داشته باشین و دیده باشین به یه پسر پیام میده چکار میکنین که دیگه از این کارا نکنه؟؟؟

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

دیگه بایدحرف زدانقدتاباورکنه خوب نیس این چیزا

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ها همش از بی محبتی پدر و مادر به فرزنده....اگه کانون خانواده مستحم باشه و فرزند از نظر عاطفی و محبت از طرف پدر و مادر کمبود نداشته باشه در نوجوانی تشنه محبت یک پسر غریبه نمیشه...به خاله ات بگو اشکال را باید در خودش و پدر دخترش پیدا کنه.... و اول روی خودشون کار کننن

اولش اصلا به روی خودم نمیاوردم بعد میبردم پیش مشاور  تا ازش حرف بکشه به زبون خودش بفهمه واقعا ته دلش چی میگذره

باید اول بفهمه واقعا خوسته خودشه یا تحت تاثیر دوستاشه

چون دو تا راه حل متفاوت داره این موضوع

و هیچوقت با تشر و دعوا درست نمیشه فقط مخفی کاریش بیشتر میشه

فکر نمیکردم که نباید از این کارها بکنه 

بلکه بدون‌ اینکه به روش بیارم باهاش حرف میزدم 

چون اگه به روش بیارید راهی مخفی کردن حرفه ای تری یاد میگیره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

این ها همش از بی محبتی پدر و مادر به فرزنده....اگه کانون خانواده مستحم باشه و فرزند از نظر عاطفی و م ...

اتفاقا من یه دختر خاله دارم هیچی از محبت و. ..کم نداره .

اما بازم دوس پسر داره .

ربطی به محبت در خانواده نداره .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

میذارم بکنه😐

مگه من خریدمش که برای روابط شخصیش هم تصمیم بگیرم

وظیفهء من فقط اینه که درست تربیتش کنم تا خودش تا وقتی به درک و شعور لازم نرسیده سمت اینکارا نره اگرم رفت یه آدم درست رو انتخاب کنه

من خودم وقتی 18 سالم بود با شوهرم دوست شدم وقتی به شناخت کافی در موردش رسیدم رفتم به مامانم گفتم تا قبلشم چند تا دوستی تلفنی داشتم اما چون مهم نبودن چیزی نگفتم اما در مورد همسرم دوستش داشتم و جدی بودم برای همین به مامانم گفتم

مامانم اولش هیچی نگفت بعد گفت عکسشو ببینم بعد از شغل و فامیلی و خانوادش پرسید بعدشم ازم آدرس و شمارش رو خواست و گفت میدونم که حواست به آبروی خانوادگیمون هست

بعدها فهمیدم فردای همون روز رفته بود توی محلهء همسرم در موردش تحقیق کرده بود و فهمیده بود هم خودش هم خانوادش شریف و محترم هستن بعدشم به شوهرم که اون روزا دوست پسرم بود زنگ زده بود گفته بود دست از پا خطا کنی میندازمت جلوی سگا😂😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer