2777
2789
عنوان

کمک لطفا

98 بازدید | 20 پست

سلام خانوما دو سه روزی هست داخل گونه ام سمت چپ افت حالت زده بود از دروخانه ژلبرای افت خریدم زدیم دیشب خون ازش اومد سیاه رنگ بود درحد چند تا گوش پاک کن. 

امشب هم زدیم خون نیومد اما یه جوری شده مثل اینکه یه زخمی بشه داخلش یکم سوراخ بشه قرمز رنگ شده. نزدیک دندون عقلمه. 

خیلی میترسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه ام گرفته نکنه سرطان باشه اخه بد جوری قرمز شده هم خود زخمه حالت سوراخ دار شده هم اطراف رو قرمزکر ...

🤣 نه عشقم سرطان چی چون دوبار زدی در طول دوروز اینطور شده همیشه یبار بزن زود خوب میشه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
🤣 نه عشقم سرطان چی چون دوبار زدی در طول دوروز اینطور شده همیشه یبار بزن زود خوب میشه 

خیلی میترسم 

اونقدر فکرم درگیره که حد نداره 

نگاه میکنم میبینم سوراخ شده قلبم میاد دهنم 

قرمزم شده 

همسرم میگه عفونت کرده چون خونش سیاه بود. 

دیروز زدیم 

امشب هم زدیم 

وای خدا خیلی میترسم تو روخدا دعا کن دوستم خیر ببینی 

خیلی میترسم  اونقدر فکرم درگیره که حد نداره  نگاه میکنم میبینم سوراخ شده قلبم میاد دهنم& ...

عزیزم برا منم اینجور شد سیاه سیاههه الان سالمم دو سه روزه خوب شد نتر بابا 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
نه درد ندارم فقط یه کوچولو میسوزه  میگن افت اگه تا دو الی سه هفته از بین نزه خطرناکه.

نه عزیزم یه اف دیگه چندروزه خوب میشه من انقد زدم بعد خون زده بیرون عفونتشو کشیده اون ژل همونجوریه خیلیممم خوب زود خوب میکنه 

ایشالله خوب میشی زود نترس منم این ژل میزدم دقیقا همینطور بود فقط دیگه نزن یه دوروز دیگه قول میدم خوب شی الکیم نترس سرطان چی ؟!؟! من تا دلت بخواد اف زدم ازمایشم تازه زدم سالم سالمم خخخ نترس هیچی نیست 

نه عزیزم یه اف دیگه چندروزه خوب میشه من انقد زدم بعد خون زده بیرون عفونتشو کشیده اون ژل همونجوریه خی ...

خدا خیرت بده عزیزم 

دستت درد نکنه لطف کردی اومدی 

اسم ژلمم افتین ژله 

شوهرمم همینو میگه که عفونته چرک خشک کنم میخورم

خدا خیرت بده عزیزم  دستت درد نکنه لطف کردی اومدی  اسم ژلمم افتین ژله  شوهرمم همینو ...

چرک خشک کن لازم نیست اره اسمش اینه اف از عفونت نیست دست الوده و غذا الوده چیزا الودس 

ایشالله خوب میشی زود نترس منم این ژل میزدم دقیقا همینطور بود فقط دیگه نزن یه دوروز دیگه قول میدم خوب ...

ممنونم از دعای قشنگت منم زیاد افت میزنم اما سفید اخه این فرق میکرد کلی ترسیدم اخه جاشم خیلی بده دقیقا چسبیده ب دندون عقلم. 

سوراخ که شد گریم گرفت 

اونقدر لپمو کشیدم نگاه کردم 

توکل بخدا خیر ببینی هر جا هستی سلامت باشی مهربون