2777
2789

سلام بعضیا دیشب در جریان بودن ولی من مجددا تعریف میکنم

از تیم های باشگاهی لالیگا فستیوال برگزار کردن و از 6 کشور آسیایی 1 الی 2 بازیکن زن دریافت میکنن امروز من تست داشتم و من واقعااز 6 سالگی که پرسپولیسی شدم تا همین الان که 20 سالمه 14 ساله انتظار میکشم برسم به جایی که به همهههههه نشون بدم بانوان بهترینن و بهترین خواهند بود حالا امروز رفتم تست گفتن جوابا 7 روز دیگه میاد من داشتم برمیگشتم از فستیوال که سرمربی مون (تیم ملی) خانم آزمون تماس گرفت ببین دنیز اینا(فدراسیون ما) میگن ما نمیتونیم خانوم بفرستیم اونجا پوششت و اینکه تو ورزشگاهاشون مرد میاد و ..... آخه شما برج آرزو یکی نه بلکه هزار نفر رو بخاطرخودخواهی خودتون خراب میکنین ....

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

اخی:(

چِه خوبِه  کِ یِکی اِنقَدر دوسِت داشتِه باشِه کِ بَقیِه بِهِت حَسودی کنَن:)💙                                                                                          یِهو اومَدی تویِ زِندِِگیم وَ شُدی کُل زِنْدِگیم:)🧡                 #Ly⛓🖤                                                                     خدارشکر تنها دوست پسر شوهرم بوده😂💜مثل بعضیا بیچ نبودم که هفته ای دوبار رل بزنم😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صحبت کنید باهاشون

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

منم پرسپولیسیم:(❤️

چِه خوبِه  کِ یِکی اِنقَدر دوسِت داشتِه باشِه کِ بَقیِه بِهِت حَسودی کنَن:)💙                                                                                          یِهو اومَدی تویِ زِندِِگیم وَ شُدی کُل زِنْدِگیم:)🧡                 #Ly⛓🖤                                                                     خدارشکر تنها دوست پسر شوهرم بوده😂💜مثل بعضیا بیچ نبودم که هفته ای دوبار رل بزنم😏😂
یه کمپین بزن تو اینستا با یه هشتگ ما نی نی سایتی ها ازت حمایت میکنیم

گفتن هرگونه کمپین .... تظاهرات و .... محرومیت داره 

پیام صادقیان رو بخاطر همین حواشی 15 سال محروم کردن

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
گفتن هرگونه کمپین .... تظاهرات و .... محرومیت داره  پیام صادقیان رو بخاطر همین حواشی 15 سال مح ...

دیگه محرومیت با شرایط فعلیتون چه فرقی میکنه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت