من ۵۰ کیلو اضافه وزن دارم دیگه خودتون فکر کنین تو چه وضعیتیم از عالم ادم کنایه میشنوم هر کاری کردم تا حالا نشد که وزن کم کنم باشگاه رفتم دکتر تغذیه رفتم چندین بار کالری شماری کردم پیاده روی کردم انواع اقسام قرص خوردم ولی بعد یه مدت ول کردم اصلا اراده ندارم پول عملم ندارم تازگیا رفتم دکتر طب سنتی بهم گفت بیا طب سوزنی کلی دارو برام نوشت هنوز نگرفتم خیلی حالم بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊