از زمانی یادمه اگه مردی(ولی دیگه نه هر مردی،کسایی که اشناس یا میشناسمش) دستش رو به منظور دست دادن به سمتم دراز میکرد خیلی محترمانه و دست میدادم و هیچ مشکل یا ناراحتی نداشتم تا چن شب یه مهمونی فامیلی دعوت بودیم با شوهر خالم دس دادم جاریم اومده زیر گوشم میگمه نباید با نامحرم دس بدی...اولین باری بود به این قضیه فکر کردم.مننماز هم میخونم اعتقادمم دارم...ولی با این قضیه واقعا مشکلی ندارم..خودممعمولا دس دراز نمیکنم ولی اگه کسی دست دراز کنه ادبم اجازه نمیده دستشو رد کنم.و این بیشتر به شخصیت برمیگرده تا به دین و مذهب...نظر شما چیه؟؟؟؟دوس دارم تجربیات شمارم بدونم
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم متنفرم اززاینکه مرد بهم دست بده نتونم دستشو رد کنم ولی چندساله از خیلی دور ب مردای فامیل سلام میدم 😂😂😂فقط عموی شوهرمه ک بنده خدا بزرگه روم نمیشه بهش دست ندم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ما با همه دست میدیم فامیلای خودمم مال همسرمم مثل شما که گفتین هستیم ...کسایی که فامیلن یا خیلی سن بالا باشن . با دایی های مامانم و بقیه سن بالا های فامیل روبوسی هم میکنیم
یه چیز اعتقادیه دیگه اگه فکر میکنی غلطه انجام نده هر طور که راحتی