2777
2789
عنوان

دست دادن با مردای فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 40 پست
کلاعادیه؟

اره 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

ولی اگ کسی بخواد رعایت کنه سخت نیس فوقش یه بار سخته بعدش دیگ فامیل کم کم دستشون میاد ک فلانی دست نمیده و دست دراز نمیکنن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حرامه دیگه..اخه ادم واقعاسختشه منکه کوچیک بودم میدادم الان اصلاروم نمیشه یجوریه ندوس اصلا 

من کلا تابحال به خوب و بدش فکر نکردم چون عادی بود واسم و‌فرقی نداشت یهو جاریم گفت تعجب کردم

به جاریت بگو تو فرهنگ و خانواده ما این مساله هضم شده س،مگه بچه ای باید ها و نبایدها رو بهت یادآوری م ...

دقیقا عزیزم منم بهم برخورد مگه من به اون میگم حتما برو دس بده مه اون به من میگه دس نده

کسی که معتقد به نماز هست خوب باید به محرم و نامحرم هم اعتقاد داشته باشه دیگه ، همه اینا با همه نمیشه ...

بنظر من محرم و‌ نامحرم واسه منظوره...نه یک رفتار اجتماعی مثل احوالپرسی...اگه کسی دست دراز کنه و‌دست ندم هم به طرفم بی احترامی کردم هم خودمو‌ یه فرد بی ادب نشون دادم

البته

نه دیگه هر مردی

اشناها و‌کسایی که میشناسم

منم هیچوقت دست دراز نمیکنم

اگه کسی دست دراز کرد منم با لبخند دست میدم

وای منم متنفرم اززاینکه مرد بهم دست بده نتونم دستشو رد کنم ولی چندساله از خیلی دور ب مردای فامیل سلا ...

من که دلم پاکه اگه کسی دست بده خوشمم نیاد با لبخند دست میدم تا نه به طرفم بی احترامی به نه شخصیت خودمو خورد کنم پیش کسی🙂

متاسفانه ماهم این رسم رو داریم وبایدم دست بدیم.اگه ندیم نشونه ی بی احترامیه.

بنظر من که دیگه کاملا عادیه و واقعا حوصله ندارم واسه درست و غلط این کارایی که واسه کل دنیا پیش پا افتادس بیشینم استخاره بگیرم😂

من کلا تابحال به خوب و بدش فکر نکردم چون عادی بود واسم و‌فرقی نداشت یهو جاریم گفت تعجب کردم

خب وقتی نمازمیخونی بایدفرق داشته باشه دیگه:))

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم