2777
2789
عنوان

دست دادن با مردای فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 40 پست

والا منم توخانواده خودم باپسرعموواینادس نمیدم اماشوهرخالم سن بابامه دست میدم.توخانواده شوهرم همه دست میدن خب زشته منم دستشونو رد کنم حتی باشوهر خواهرشوهرام چون براهمشون عادیه وشوهرمنم مشکلی نداره ولی برای دست دادن هیجوقت پیشقدم نشدم حالا جوونتراشون خودشون دست نمیدن من عریبه ام ک خیلیم خوبه ولی برادرشوهراوبقیه منم دست میدم

چشم ها راباید شست....جور دیگر باید دید

من که دست میدم برام مهم نیس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من عادیه دست میدم 😊نظرم گفتم کسی ترورم نکنه لطفا

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کدوم شهرین

چه فرقی میکنه تو فرهنگ خانوادم عادیه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

جاریت درست گفته ولی من جای جاریت بودم دخالتی نمی کردم. توو فامیل ما نه مروی دست میده و نه زنی مجبوره بهش دست بده. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

من به چندتا شخصیت خاص فقط دست میدم

یکی عموی شوهرم و دوتا از داییاش

تو خانواده اونا مشکلی نداره ولی تو خانواده ما بد میدونن

چندبار خالم اومد ارشادم کنه گفتم خاله جان شوهرم این مدلی دوست داره دیگه دهنشو بست خالم 😆

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم

من به هیچ مرد غریبه ای جز برادرشوهرم و پدرشوهرم دست نمیدم ولی اگه کسی از اقوام دستشو بیاره جلو من نمیتونم دست ندم!!!

یبار پسرخاله مامانم اومده بهش دست بده مامانم سرشو خارونده شالشو درست کرده سلام داده اون طفلی ام خیت شده ولی من ب شخصه حس میکنم اگه دستی ب سمتم بیادو دست ندم یعنی بی احترامی کردم بلاخره این آداب ماست

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
ما با همه دست میدیم فامیلای خودمم مال همسرمم مثل شما که گفتین هستیم ...کسایی که فامیلن یا خیلی سن با ...

دایی های مامانت که محرمت هستن عزیزم

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم

عزیزم اگه حرام و حلال خدا برات مهمه که نباید دست بدی. ولی الان تو خیلی از خونواده ها این موضوع عادی شده. باز خودت هستی که باید انتخاب کنی

به اونایی که میتونن به هیچی فکر نکنن حسودیم میشه

ن عزیزم حرامه. شما ک اهل نماز هستی باید رعایت کنی. دست نامحرما نباید ب هم بخوره فرقیم نمیکنه فامیل و غیر فامیل محرم هم فق عمو و دایی و پدر شوهر و پدربزرگ و دایی و عموی پدر مادر هستن و با اونا فقط میشه دست داد😊

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

والله چون ما ازکوچیکی باهمدیگه دست میدیم اگه یه وقت دست ندیم خیلی فکرناجورمیکنن تا اینکه دست بدیم فامیلای همسرهم با پسرعموهاش که اکثرا ازخودمون کوچیکترن اگه توجمع خانوادگی باشیم دست میدیم اگه توخیابون یا یه جای دیگه باشه دست نمیدیم فقط سلام واحوالپرسی میکنیم 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...