2777
2789

سلام دوستان

پسرم 20 ماهشه. دکتر واسه چکاپ براش آزمایش خون نوشته اما خیلی میترسم ببرمش به خاطر خونگیری و اینکه مطمئن نیستم کجا خونگیر خوب و حرفه ای و آروم و مهربون واسه بچه داره

دکترش گفت آزمایشگاه مسعود خوبه اما نظرات رو که از گوگل خوندم پشیمون شدم ببرمش اونجا

لطفا راهنمایی کنید که نزدیک منطقه 1 کجا ببرمش که خونگیریشون از بچه کوچولو عالی باشه. دستاشم خیلی لاغر و کوچیکن. واقعا سخته

لطفا اگه تجربه ای دارید دریغ نکنید

خود منطقه 1 هم لزوما نباشه مهم نیست. فقط خیلی دور نباشه

پیشاپیش ممنونم

ببرش بیمارستان  بهمن . معروف اصلا تو این مورد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش بیمارستان  بهمن . معروف اصلا تو این مورد

کجاست عزیزم؟

تجربه دارید در این مورد شما؟

خیلی میترسم اذیت بشه. کلا هم از همه چی میترسه اگه مراعاتشو نکنن تا چند وقت ماجرا دارم باهاش😞

کجاست عزیزم؟ تجربه دارید در این مورد شما؟ خیلی میترسم اذیت بشه. کلا هم از همه چی میترسه اگه مراعات ...

سعادت آباد.  بله ما یک بچه با شرایط بچه شما و بسیار ترسو به توصیه دکترش بردیم بهمن. خیلی راحت و بی مشکل خون گرفتن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
سعادت آباد.  بله ما یک بچه با شرایط بچه شما و بسیار ترسو به توصیه دکترش بردیم بهمن. خیلی راحت و ...

مرسی عزیزم به خاطر راهنماییت

فقط شما تازگی بردید؟

عوض نشده وضعیت اونجا؟

آخه در مورد آزمایشگاه مسعود نوشته بودن قبلا عالی بوده الان افتضاح شده

مرسی عزیزم به خاطر راهنماییت فقط شما تازگی بردید؟ عوض نشده وضعیت اونجا؟ آخه در مورد آزمایشگاه مسع ...

مهر ماه رفته بودن خواهر همسرم. از مهر تا الان نمیدونم