2777
2789
عنوان

اشتباه سونو گرافی تو جنسیت

9841 بازدید | 101 پست

خانوما من هفته 33 هستم و پسفردا سونو دارم همه سیسمونی و هم خریدم. انومالی گفت دختره. ممکنه برم و بهم بگن پسر?? خیلی استرسشو دارم امروز ی خانومی و دیدم میگفت  تا لحظه اخر بهم گفتن دختره ولی پسر شده. دوسندارم همچین چیزی پیش بیاد حالا جدا از سیسمونی بچم دو جسمی نباشه خدایی نکرده  -_-

برا دوستمو گفتن دختره وقتی بدنیا اومد پسر بود😁

برا فامیلو گفتن دختره ماه آخر گفتن بهش که پسره

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا

دستگاه های الان اینقدر پیشرفته هست به من تو هفته ۱۱ گفت دختره البته سنوگرافی جای خوب رفتم

البته اصلا ورم نیوردم و  قیافه ام اینقدر دخترونه هست همه میگن پسر داری  

خانما کسی بوده توی شونزده هفتگی گفته باشن بچش پسره اما دختر باشه ؟

من دوازده هفته گفت دختره اما شونزده هفته گفته پسر .من خیلی عاشق دخترم یعنی میشه دکتر اشتباه کرده باشه؟

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا

فکرای بدو از خودت دور کن.توکل بخدا داشته باش.

انشاالله که صحیح و سالمه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
برا دوستمو گفتن دختره وقتی بدنیا اومد پسر بود😁 برا فامیلو گفتن دختره ماه آخر گفتن بهش که پسره

اونا احتمالا خودشون دروغ گفتن

ما هم از این موردا کم نداشتیم بعدا کاشف به عمل اومده فکر کردن اگه راستشو بگن چشم میخورن!!!!! برا این دروغ گفتن بعد برا جمع کردنش میگن سونو تشخیص نداده

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی