2777
2789
عنوان

اشتباه سونو گرافی تو جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 9841 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما کسی بوده توی شونزده هفتگی گفته باشن بچش پسره اما دختر باشه ؟ من دوازده هفته گفت دختره اما ...

برا من مثل شما تو 12هفتگی گفت احتمالا زیاد دختر تو 17هفتگی گفت صددرصد پسر ...چندروز پیش سونوگرافی بودم و باز جنسیتش رو گفت ....فکر نکنم اشتباه شده باشه شما هم خودتو درگیر این مسائل نکن همینکه سالم باشن شکررررر

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من هفتگیموهفتگیمورفتم بیمارستان دولتی .ولی انومالی میرم مطب خصوصی .اامکان داره از پسر بچم بشه دختر؟ا ...

واسه دختر بیشتر اشتباه میکنن چون میگن بند ناف جلو پاشون میاد فک میکنن پسره.من ۱۲ هفته گفت ۶۰ درصد پسره ۱۹ هفته گفت دختر ۲۲ هفته هم رفتم گفت دیگه دختره.

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
برا من مثل شما تو 12هفتگی گفت احتمالا زیاد دختر تو 17هفتگی گفت صددرصد پسر ...چندروز پیش سونوگرافی بو ...

چرا تیکرت صورتیه؟

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
واسه دختر بیشتر اشتباه میکنن چون میگن بند ناف جلو پاشون میاد فک میکنن پسره.من ۱۲ هفته گفت ۶۰ درصد پس ...

نه واسه من ان تی گفت دختر اما شونزده هفته گفت پسر

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
چرا تیکرت صورتیه؟

خب از اول صورتی بود دیگه عوضش نکردم😅

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
الان دختره یا پسر

پسره عزیزم