2777
2789
عنوان

تاپیک ورزش (بامداد خمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 12256 بازدید | 75 پست

https://www.instagram.com/p/B-EoDYjhLnP-4oAL1tFmbq2um-R-OIlcchHnrA0/?igshid=9yph05x24gw3

وکیوم شکم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
https://www.instagram.com/p/B-EoDYjhLnP-4oAL1tFmbq2um-R-OIlcchHnrA0/?igshid=9yph05x24gw3 وکیوم شکم ...

الهه جون..حرکت برا سفت و بزرگ کردن سینه هم بی زحمت بذار...وبرای بزرگ و گرد کردن باستن😘💐قربونت

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهه جون..حرکت برا سفت و بزرگ کردن سینه هم بی زحمت بذار...وبرای بزرگ و گرد کردن باستن😘💐قربونت

سلام عزی باشه حتما میزارم ❤️

این فیلم هایی که گذاشتم برات میاد ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزی باشه حتما میزارم ❤️ این فیلم هایی که گذاشتم برات میاد ؟ 

سلام😘مرسیک💐

آره همش میاد گل😁✋

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

نکته مهم 👈🏻 برای ورزش های هوازی و قدرتی که برای لاغری و‌ چربی سوزی انجام میدید تا یکساعت قبل و یکساعت بعد از ورزش چیزی نخورید بجز آب 👈🏻 آب رو بااااید در هنگام ورزش و بعدش حتما مصرف کنید 

توروخدا آدرس تاپیک جدیدتون رو بم بدید تاپیک قبلی دیدم تعطیل شده😔😔😔

بیا همون قبلی تاپیک و برگردوندن 

فرم.دهی.باسن#  

۱۵ روزه 

هرکدوم حرکتا سه ست ۱۲ تایی 

بعد از ۱۵ روز بقیه چالش رو میزارم 

انجام و تگ کنید ک چالش رو رفتید 👍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

آب.کردن.پهلوها.#  

کرانچ دوچرخه سه ست ۱۵ تایی 

چرخش سوئیسی سه ست ۲۰ تایی 

پلانک از بغل سه ست ۳۰ ثانیه  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نکته ورزشی 

شنیدید که میگن "اگه میخوای وزنتُ کم کنی هوازی کار کن"؟ .

اینکه استفاده از تمرینات هوازی به کاهش وزن کمک میکنه اشتباه نیس اما مثل اینه میمونه که بخواید با یک ارّه کُند درخت تنومندی رو قطع کنید🙄. در نتیجه یا خسته میشید و وسط کار بیخیال هدفتون میشید یا بعد مدت زمان خیلی زیادی به نتیجه میرسید🤷‍♀️.

ما برای کاهش وزن سه راه پیش رو داریم تا تعادلبدن خودمون رو منفی کنیم و به سمت کاهش وزن بریم:

.1️⃣ کاهش کالری دریافتی روزانه (تغذیه مناسب🍱🥗🥩).

.2️⃣ ورزش کردن🏋️‍♀️⛹️‍♀️🤸‍♀️🤼‍♀️.

.3️⃣ افزایش فعالیت های روزانه📵 (مثل ظرف شستن، مرتب کردن خونه و پاک کردن ماشین و...).

خب حالا چرا تمرین هوازی مناسب نیست؟ 

.اول اینکه کالری سوزی فقط حین فعالیت هوازی بالاست اما بعد از فعالیت هوازی، #متابولیسم_پایه ما رو بالا نمیبره - فوقش ۲ ساعت توی #باشگاه هستیم اما ۲۲ دیگه فرصت داریم که کالری سوزی کنیم😉.اما تمرینات با شدت بالاتر مثل #بدنسازی میتونه سوخت و ساز بدن شما رو تا ۴۸ ساعت بعد از تمرین بالا نگه داره و این یعنی کالری سوزی بیشتر😍

..