2777
2789
عنوان

دو هفته پیش خودم با شیاف سقط کردم امروز فهمیدم بچه سرجاشه و سالم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 33244 بازدید | 40 پست
دیکه نتونستی بعدش باردارشی؟

نه دوتا بچه شیر به شیر دارم هنوز چهل روز از سقطم میگذره ولی دلم آتیش گرفته بخدا نابود و داغون شدم بچمو میخوام 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوتا بچه شیر به شیر دارم هنوز چهل روز از سقطم میگذره ولی دلم آتیش گرفته بخدا نابود و داغون شدم بچ ...

الهی عزیزم میدونم چقدر سختته

منم زن داداشم مثل شما گیراییش خیلی بالاست.و زود باردار میشه

از ترسش سه تا روش جلوگیری رو همزمان انجام میدن

هم دستگاه داره هم کاندوم هم طبیعی

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
الهی عزیزم میدونم چقدر سختته منم زن داداشم مثل شما گیراییش خیلی بالاست.و زود باردار میشه از ترسش س ...

چند تا بچه داره 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

خانوما درسته ک‌سقط خیلی‌گناه داره و اصلاکار درستی نیست.اما ب دنیااوردن یه بچه معصوم که خودمون میدونیم که‌نمیتونیم خوشبختش‌کنیمو ب دنیابیاریم خیلی‌گناهش بیشتره.من‌خودم داشتم جدامیشدم و واقعا شرایط نگهداری نداشتم.چرا بایداین طفل معصومو ب این دنیا میاوردم؟ک دو زوز دیگه منو فحش بده بگه چرا ب دنیام اوردی؟۸هفتم بود سقطش کردم مثل ی لخته اومدبیرون.از ی ماما گرفتم قرصو که‌واقعنم خیلی کمکم کرد.هم آمپول داشت‌هم قرص‌.قرصم اصل بود نشون دکترداروخونه دادم..حداقل قرصو از یه جای معتبر تهیه کنید که هی نخاید هزینه‌کنید.شمارش اینه 09368276195