2777
2789
عنوان

دعوتی دختر خالم

215 بازدید | 35 پست

دختر خالم نامزد کرده 

الان یک هفته است نامزدش با خانوادش اومدن تهران خونه خالم من و مامانم نمی‌خواستیم دعوت کنیم خالم به همه زنگ زد که بگو دعوتشون کنن آخرش خودش زنگ زد که دعوتشون کنید مامانمم با اینکه شرایطش نداشت دعوت کرد سه شنبه شب اومدن کلی تدارک دید براشون شوهر خالم کلی به بابام تیکه انداخت کلن دخترش شوهر داده خودشون باختن ما خیلی ناراحت شدیم 

منم تعارفشون کردم گفتن ن میخوا بریم خالم چند بار گفت بگو بهشون منم گفتم فردا شب که می‌شد دیشب  بیایید گفتن ن میخوا بریم شهرمون به خالم گفتم اگه خواستن بیان تا ساعت ۱۲ خبر بده من کارامو بکنم گفت باشه که خبر نداد دیروز گذشت گفت میخوا برن  حالا امروز ساعت ۱۱ زنگ زده خالم که میخوا برا شام بیاییم گفتم این چه وقت زنگ زدن خوب همون دیروز میگفتی منم خونم ریخته بود پول هم اصلا نداشتیم زنگ زدم مامانم کلی داد بیداد کردم مامانم گفت ولش کن دیگه مامانم زنگ زد گفت پسر عمو دامادم حالش بده میخوا بره شهرستان بهش سر بزنه مامانم جوابشون کرد 

نمیدونم چرا خالم اینقدر نفهم هیچکس درک نمیکنه 

الان کار من زشت بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه زیاد تو رودربایستی گیر میکنم تو این مورد میگم خوب کردین ینی چی مثلا زنگ میزنن میگن باید دعوتشون کنید 

دامادشون هست یا نیست بجهنم ببخش من عصبی شدم 

داماد خاله رو چرا باید تو دعوت کنی اونم زمانی ک تازه نامزد کرده 

والا من خالم سه تا داماد داره هنوز خونمو ندیدن

کار تو درست بوده   خاله ات می خواسته  خرج مهمونارو بندازه گردن بقیه

خودتم اشتباه کردی اون شب تعارف زدی اینجور مواقع اصلا تعارف دروغی هم نباید بکنی چون وظیفه نداری برای  غریبه ها هزینه کنی نهایت شب نشینی 

این نیز بگذرد .....
بهترین کارکلا باید بت فامیل قطع رابطه کرد... لقشون

اخه خانواده دامادش غریبه آن هنوز نامزد برداشته همش میارش خونه ما هنوزم عقد نکردن اصلا خجالت نمیکشن 

به نظرت زشت نبود

من با اینکه زیاد تو رودربایستی گیر میکنم تو این مورد میگم خوب کردین ینی چی مثلا زنگ میزنن میگن باید ...

بخدا منم روم نمیشه هی  میگم اشکال نداره ولی خانواده دامادش غریبه آن چه دلیل داره بیان خونه من مامانم دعوت کرد  دیگه هنوز عقد نکرده 

بخدا من عقد کردم بعد ۶ ماه رفتم خونه خالم دعوت کرد فقط شوهرمو دعوت کردن 

الان انتظار بیجا داره 

نه زشت نبوده 

دخترخواهرشوهر منم عقد کرد به همه زنگ زدن که دخترم و دامادم و پاگشا کنید کادوی خوب هم بدید با خودشون چی فکر میکنن نمیدونم 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
اخه خانواده دامادش غریبه آن هنوز نامزد برداشته همش میارش خونه ما هنوزم عقد نکردن اصلا خجالت نمیکشن ب ...

اصن شاید سرنگرف، بذا عقد کنن اقلا بعد، واس چی دوره میندازه میگردونه خونه این و اون؟

کار تو درست بوده خاله ات می خواسته خرج مهمونارو بندازه گردن بقیهخودتم اشتباه کردی اون شب تعارف زد ...

اره نمیزاره برن بعد زنگ میزنه دعوتشون کنید بابا بزار دخترت عقد کنه خوب مزد غریبه رو بیارم خونم که چی بشه

چقدر بی درک ،ما اصلا خونه زوج جوان یا کسی که شرایط مالی نداشته باشه شام و نهار نمی‌ریم ،اگه خیلی اصر ...

نه شرایط مالیم خوبه بد نیست ولی دیروز که نیومدن شوهرم هرچی پول داشت داد جنس دستم خالی شد بخاطر اون 

ولی دلم نبود خانواد دامادش دعوت کنم چون هیچکس به شوهرم احترام نذاشت چه برسه خانوادش