2777
2789
عنوان

دو هفته پیش خودم با شیاف سقط کردم امروز فهمیدم بچه سرجاشه و سالم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 33246 بازدید | 40 پست
من همه ی این راه هارو رفتم عروسک پشت پرده رازیانه زعفران پونه‌همه چی‌خوردم چون دستم خیلی خالی بود نم ...

وااااى به خداااا كه خيلى پيام بدى گذاشتى كى از كشتن يك انسان راضى ميشه 

سقط جنين يك روزه هم گناه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش رعایت کنید بچه دار نشید اگه آمادگیشو ندارید پیشگیری کنید. 

سقط بچه با قتل فرقی نداره. گناه داره دلم ضعف رفت. 

عزیزی که از گناهش مطلع نبوده احتمالا خداوند مهربون بخشنده ببخشدش. 

اما وجدانا اشتباست 😥

مگه درد زایمان تجربه کردید؟  درد زایمان که وحشتناکه

اره تجربه کردم بعد از سقطم باردار شدم درد طبیعی رو تا دو سانت کشیدم ولی مردم و زنده شدم بد زا بودم سزارینم کردن

جواب ابلهان خاموشی است
اره تجربه کردم بعد از سقطم باردار شدم درد طبیعی رو تا دو سانت کشیدم ولی مردم و زنده شدم بد زا بودم س ...

درد اولشه، باقی روند زایمان به اصطلاح طبیعی عین دردشه

از بس درد میکشی که درد بخیه زدن برات عادی میشه 

از اول میرفتی سزارین 

درد اولشه، باقی روند زایمان به اصطلاح طبیعی عین دردشه از بس درد میکشی که درد بخیه زدن برات عادی میش ...

از اول سزارین نمیکنن تو شهرستان ها سخت میگیرن جون مادر و بچه رو به خطر میندازن بعد سزارین میکنن

جواب ابلهان خاموشی است
از اول سزارین نمیکنن تو شهرستان ها سخت میگیرن جون مادر و بچه رو به خطر میندازن بعد سزارین میکنن

خواهرم شونزده سال پیش زایمان اولش بوده 

بردن طبیعی بهش فشار اومد حالش بد شد بردن عمل بعد تو آی سی یو هم خوابید تا خوب شه 

باید همراه زبل و سر زبون دار داشته باشی