من خیلی به خدا و قران و ائمه اعتقاد دارم ولی به جهنم ن چون فکر میکنم خدا انقدر مهربونه که عذا ...
سوال
اون کسی که مثلا فرزند شمارا تو دنیا زجر کش کرده زبونم لال؛ آیا اینم بره بهشت شما چیزی نمیگی؟؟ یا کسانی که اینهمه ظلم میکنند نرن جهنم وبیان صفاوسیتی تو بهشت؟
ما از خدامونه که به شما هم یه چیزی بدن اونجا خخخ حسود؟؟ خدا کنه اونجا به شما غلمان بدن چون میت ...
نه ما خانوما نه این دنیا نه اون دنیا دنبال این مسخره بازیا نیستیم بنظرمنم این وعده ها به اقایون داده شده تا کمی بتونن تو این دنیا جلو بیماری های ذهنی و جنسی خودشونو بگیرن که کارسازم نبوده متاسفانه واین وعده ها فقط برا مردای عقب افتاده بوده...ولا ادمی که ازنظر ذهنی سالم باشه اینقد درگیر این مسائل نمیشه
همينه كه ميگم انسان باش خوشيهاتو بكن كسي كه بگه به اين شكلات دست نزن فردا برات يه جعبه شكلات م ...
بله تا جایی موافقم ولی بنظرم بعضی رفتارا کلا ازریشه غلط و کاری که بده کلا بده برای روح و روانو جسم خوده فرد صرفا ادم همیشه باید سالم زندگی کنه چه تو این دنیا چه هرجا..
به مردها هم نمی دند. فقط به مردها می دند. در قرآن صراحتأ قید شده مؤمنان و مؤمن خطاب به مرده. در مورد نحوه استفاده هم هر جوری عشقشون بکشه استفاده می کنند
بلاخره قبر وقیامت برسه اونجا معلوم میشه که وعده راست بوده یادروغ؟ قران خواسته گول بزنه آقایون ...
بله امید وارم اونجا ببینم اقایونی که به این امید اومدن و بنظرمن کسایی که برا این چیزا خدارو بخان خیلی ادمای مسخره این و درضمن دراون دنیا جسمی وجود نداره و جنسیتیم وجود نداره یعنی کلا زنو مردی وجود نداره