2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی به خدا و قران و ائمه اعتقاد دارم ولی به جهنم ن 

چون فکر میکنم خدا انقدر مهربونه که عذابمون نده 

یعنی چی اخه اتش و عذاب بدبختی 

این دنیامون که جهنمه اخرتمون بشه جهنم پس کو عدالت یا رب

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
منکه کلا هیچ اعتقادی ندارم و واقعا نمیدونم اگه تو کتاب خدام همچین چیزایی نوشته شده پس واقعا یجای کار ...

همينه كه ميگم انسان باش خوشيهاتو بكن

كسي كه بگه به اين شكلات دست نزن فردا برات يه جعبه شكلات مي خرم ساديسم داره 

خدا عاشقه نه ساديسمي

ببخشید که کاخ رویاهات رو ویران می کنم. ولی غلمان هم که پسرهای زیبای بهشتی هستند رو هم وعده دادند به ...

یعنی به مردا هم میدن ؟واسه چکاری؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
من خیلی به خدا و قران و ائمه اعتقاد دارم ولی به جهنم ن  چون فکر میکنم خدا انقدر مهربونه که عذا ...

سوال

اون کسی که مثلا فرزند شمارا تو دنیا زجر کش کرده زبونم لال؛ آیا اینم بره بهشت شما چیزی نمیگی؟؟ یا کسانی که اینهمه ظلم میکنند نرن جهنم وبیان صفاوسیتی تو بهشت؟

ما از خدامونه که به شما هم یه چیزی بدن اونجا خخخ حسود؟؟ خدا کنه اونجا به شما غلمان بدن چون میت ...

نه ما خانوما نه این دنیا نه اون دنیا دنبال این مسخره بازیا نیستیم بنظرمنم این وعده ها به اقایون داده شده تا کمی بتونن تو این دنیا جلو بیماری های ذهنی و جنسی خودشونو بگیرن که کارسازم نبوده متاسفانه واین وعده ها فقط برا مردای عقب افتاده بوده...ولا ادمی که ازنظر ذهنی سالم باشه اینقد درگیر این مسائل نمیشه

جاوید عشق مامان
همينه كه ميگم انسان باش خوشيهاتو بكن كسي كه بگه به اين شكلات دست نزن فردا برات يه جعبه شكلات م ...

بله تا جایی موافقم ولی بنظرم بعضی رفتارا کلا ازریشه غلط و کاری که بده کلا بده برای روح و روانو جسم خوده فرد صرفا ادم همیشه باید سالم زندگی کنه چه تو این دنیا چه هرجا..

جاوید عشق مامان
یعنی به مردا هم میدن ؟واسه چکاری؟

به مردها هم نمی دند. فقط به مردها می دند. در قرآن صراحتأ قید شده مؤمنان و مؤمن خطاب به مرده. در مورد نحوه استفاده هم هر جوری عشقشون بکشه استفاده می کنند

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
 سوال اون کسی که مثلا فرزند شمارا تو دنیا زجر کش کرده زبونم لال؛ آیا اینم بره بهشت شما چیزی نم ...

من نمیخام برم جهنم 

چکار به بقیه دارم 

خدانکنهاتفاقی بدی بیفته

میدونم گناهکارم 

میدونم عمرمو الکی هدر رفت 

میدونم بهشتی نیستم 

ولی منننن دلمممم پررر میکشههه برم بهشت 

نه ما خانوما نه این دنیا نه اون دنیا دنبال این مسخره بازیا نیستیم بنظرمنم این وعده ها به اقایون داده ...

بلاخره قبر وقیامت برسه اونجا معلوم میشه که وعده راست بوده یادروغ؟ قران خواسته گول بزنه آقایون یا راست گفته؟ حقیقت یه روزی برهمگان آشکار میشه 

به مردها هم نمی دند. فقط به مردها می دند. در قرآن صراحتأ قید شده مؤمنان و مؤمن خطاب به مرده. در مورد ...

نننننننننننن

من نمیخام برم جهنم  چکار به بقیه دارم  خدانکنهاتفاقی بدی بیفته میدونم گناهکارم  م ...

اهان من فکر کردم همه آدما اعم از خوب بد نیمه خوب نیمه بد همه را میبره بهشت

بعله اکثر آدمایی که گناهی مثل قتل و... نکرده باشن میرن بهشت...

حدیث امام صادق هست میگه من "از برزخ شیعانم میترسم یعنی فاصله مرگ تا قیامت دهنمون سرویس میکنن 😪😪😪😪 ولی اخرش میرن بهشت 

بلاخره قبر وقیامت برسه اونجا معلوم میشه که وعده راست بوده یادروغ؟ قران خواسته گول بزنه آقایون ...

بله امید وارم اونجا ببینم اقایونی که به این امید اومدن  و بنظرمن کسایی که برا این چیزا خدارو بخان خیلی ادمای مسخره این و درضمن دراون دنیا جسمی وجود نداره و جنسیتیم وجود نداره یعنی کلا زنو مردی وجود نداره

جاوید عشق مامان
بله امید وارم اونجا ببینم اقایونی که به این امید اومدن    و بنظرمن کسایی که برا این چیزا خ ...

کسی چه میداند از اخرت از خدا از دین