2777
2789
 سند حرفت ببخشید؟ حوری که تو قرآن بارها اشاره کرده ولی غلمان !!!!

سند نمیدم 

مجبور نیستم که بدم 

در ضمن حسود هرگز نیاسود 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دروغ میگم؟شما باشین شوهراتونو با اون زنیکه انیش نمیزنین؟

با حوری ببینیش اتیش میزنی؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
دلتونو خوش نكنين غلمان هم پسر نوجوان براي مرداس خوشيهاتونو اين دنيا بكنين كه اون  دنيا خب ...

هن؟  

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
دلتونو خوش نكنين غلمان هم پسر نوجوان براي مرداس خوشيهاتونو اين دنيا بكنين كه اون  دنيا خب ...

منکه کلا هیچ اعتقادی ندارم و واقعا نمیدونم اگه تو کتاب خدام همچین چیزایی نوشته شده پس واقعا یجای کار مشکل داره...

جاوید عشق مامان
ن بابا منظورم توو این دنیاس

اها 

بیخیال 

اونم میدونه حساسی از قصد حرصت میده

تو هم حرصشو درار

مردا همینن 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
خدا به ما زن هام وعده غلمان جون رو داده

ببخشید که کاخ رویاهات رو ویران می کنم. ولی غلمان هم که پسرهای زیبای بهشتی هستند رو هم وعده دادند به مردها نه زنها

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
سند نمیدم  مجبور نیستم که بدم  در ضمن حسود هرگز نیاسود

ما از خدامونه که به شما هم یه چیزی بدن اونجا خخخ حسود؟؟ خدا کنه اونجا به شما غلمان بدن چون میترسیم بازم تو بهشت خواهر شوهر ومادرشوهر دربیارین ودعوا کنید

وسر خونه وماشین بهشتو زهرمارمون کنید😪

همه غلمان وحوری ها برای شما خانوما

فقط اونجا بذارید دودقیقه بخوابیم 

ببخشید که کاخ رویاهات رو ویران می کنم. ولی غلمان هم که پسرهای زیبای بهشتی هستند رو هم وعده دادند به ...

من برای دوستمون این حرف رو زدم وگرنه خودم نامزد دارم 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫