2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكم در موردش اوضيح ميدي فرقش با تاتو و هاشور و...چيه؟

حالت طبیعی داره جاهای خالی رو پرمیکنن ب حالت مو مانند 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
تتو های بدن بعد ازگذشت چن ماه رنگش سبز میشه و بد میشه. این اینجوری نمیشه؟

اونا رنگ ایرانی استفاده میکنن و رنگشون مشکیه اصل نیست من پشتم و کنار پام تتو زدم الان سه ساله هنوز مشکیه مشکیه ...باید بابت کار خوب و مواد خوب ...پول خوب بدی 

تتو های بدن بعد ازگذشت چن ماه رنگش سبز میشه و بد میشه. این اینجوری نمیشه؟

نه اصلاااا تازه خیلی ام طبیعی تر میشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اونا رنگ ایرانی استفاده میکنن و رنگشون مشکیه اصل نیست من پشتم و کنار پام تتو زدم الان سه ساله هنوز م ...

میکرو بلدینگ چن تومن ازت بگیرن ینی رنگش اصله؟

تو مشهد جای خوب میشناسی بم بگی؟ من مشهدیم. 

منم سوالم همینه .کدوم بهتره فیبروز یا میکرو بلدینگ .؟کدوم مثل تتو نیست و رنگش طبیعیه و بعد ی مدتم پا ...

بلید اول که بزنی یکماه بعد ترمیم داره بعدش هر چهار ماه ترمیم داره وگرنه پاک میشه و کاملا شبیه مو ابرو در میاد خیلی نازه...قشنگتزین کار بلید ابرو هست من هاشور بلید زدم...چون هاشور موهارو زخیم میزنن اما بلید نازکه من قاطی زدم خیلی طبیعی شده