2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم آرایشگاه رفتین؟😭😭😭 من ک همه دوستام رفتن سبز شده آدم حالش بهم میخوره. من مشهدم شما کجایی؟

من تهران سعادت آباد پیش الهام نوروزی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
میکرو بلدینگ چن تومن ازت بگیرن ینی رنگش اصله؟ تو مشهد جای خوب میشناسی بم بگی؟ من مشهدیم. 

چه جالب منم مشهدم عزیزم من ی خانومیو میشناسم که اون ابروهامو و تتو هایه بدن منو مامانمو ابروهایه منو و چشایه مامانمو زده کارش فوق العادس تو هاشمیه اس خیلی کاره تکه پولشم نصبت ب جاهایه دیگه خوبه من برا ابروهام ۴۰۰ دادم ..اگه پولش مهم نیس شمارشو میدم بهش زنگ بزن پیج اینستاشم دارم اگه میخوای بهت بدم کاراشو ببین

خیلی معروفه؟ چن ازت گرفت؟ میشه توروخدا از ابروهات عکس بزاری؟

اینستا داری ؟!واقعا کارش عالیه من پارسال انجام دادم 900 دادم 200 هم یکماه بعدش برای ترمیم دادم ...تا الانم آخ نگفته و واقعا خوبه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
منم ارزوم بود تا امسال هاشور بلید کردم فوق العاده شدم خیلی خوشگل شده ابروهام هرکی میبینه میگه بهت خی ...

کجابی شما تهرانی؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
منم سوالم همینه .کدوم بهتره فیبروز یا میکرو بلدینگ .؟کدوم مثل تتو نیست و رنگش طبیعیه و بعد ی مدتم پا ...

میکروبلیدینگ

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر