2777
2789
عنوان

یه سوال خانمانه دارم همه خانمهای سایت میشه خواهش کنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 108 پست
عزیز دلمی دیدی قد که کوتاه باشه بده الان شما اگع شوهرت از خودت بلندتر بود بیشتر راضی بودی 

برای آقایون رو باید بلند باشه حتما ولی برادخترا نه. چون میتونن پاشنه بلند بپوشن

جانا دلم ربوده ای فریبانه !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای آقایون رو باید بلند باشه حتما ولی برادخترا نه. چون میتونن پاشنه بلند بپوشن

آره خوب خانمها این شانسو دارن خوشبختانه امیدوارم که همیشه شاد وخوشبخت زندگی کنید عزیزم مهم اخلاق همسر تونه که خدارو شکر خوبه ممنون از وقتی که گذاشتی دوست جونم

تکواندو ورزش خوبیه..پس نگرانیت بی جهته..اگه به تغذیه ش برسی قدش از خودت بلندترم میشه 

فدات بشم دوست خوبم آره تغذیش که خوبه دکترشم مکمل براش تجویز کرده دارع مصرف میکنه ممنون از دلگرمیت امیدوارم همینطورکه میگید بشع تو رو خدا براش دعا کنید  برای بچم خدا خیرتون بده به هر چی میخاید برسید 

آره عزیزم آخه میگن بعد از پریود دیگه رشد قدی خیلی کم میسه  خیلی نگرانم بخدا تو دلم آشوبه

کی گفته این حرفارو به شما

الکیه باور نکنید

حقیقت اینه که قد بعد بلوغ افزایش پیدا میکنه

قبل بلوغ قد ثابته

دختر عمه من قدش ۱۳۰ بود به بلوغ رسید بعدش شد ۱۷۵

کی گفته این حرفارو به شما الکیه باور نکنید حقیقت اینه که قد بعد بلوغ افزایش پیدا میکنه ...

والا اینو دکترا میگن فقطم بلدن تو دل پدر مادرای بیچار رو خالی کنن ایشالله که همین طور که شما میگید باشه خدا از دهنتون بشنوه امیدوارم کردید با این حرفتون خدا امیدتونو ناامید نکنه   خوشبحال دختر عمتون ای کاش برای دختر منم اینطوری بشه 

آرع عشقم میدونم فقط میخام بدونم میدونید چند وقت بعد از اولین تر شحات پریود میشه 

سن قانونیش دکتر بهم گفت ۱۳ سالو هشت ماهه 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
والا اینو دکترا میگن فقطم بلدن تو دل پدر مادرای بیچار رو خالی کنن ایشالله که همین طور که شما میگید ب ...

عزیزم به والله قول میدم قد دخترتون افزایش پیدا میکنه بعد بلوغش

خیالتون راحت باشه

قد بعد بلوغ تا ۲۰ سالگی رشد داره

بعد بلوغ هم رشد زیاد داره

ان شالله همیشه موفق و موید باشید....

ان شاالله همیشه تنتون سالم و دلتون شاد باشه...

عزیزم به والله قول میدم قد دخترتون افزایش پیدا میکنه بعد بلوغش خیالتون راحت باشه قد بعد بلوغ تا ۲۰ ...

قربونت برم عزیزم فدای دل مهربونت ممنون از پاسخگویت ایشالله که هرچی ازخدا میخای بهت بده برا دخترم دعا کن تو رو خدا