ببین صفحه اول تاپیکش توضیح داده کامل..تو فک کنم گروه نارنجی بشی..باید اضافه وزنتو حساب کنی
اها قربونت مرسی🌷🌹🍄
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تازه شروع کردم..کلا اراده رژیم گرفتن ندارم ..ولی امیدوارم ایندفه بتونم شما با کالری شماری چقدر ک ...
منم مشکل اراده دارم بیشتر بعد اولین وزن کشی شل میزنم. از ۸۵به ۷۸رسیدم بعد ول کردم امروز شروع کردم باز
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
اره همه میگفتن لاغر شدی فلان جوگیر شدم گند زدم ب رژبم😂
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
راستی عزیزم آمپولا رو زد تاثیری تو رشد قدش داشت تو رو خدا بهم بگو
اره قد کشید بعد پریودشم باز قد کشید ماشالله خیلی نازو خوش هیکل شده خیالت راحت تا بخواد پریود شه نزدیک چهارده سالشه کمم نیست سنش مطمین باش خوب قد میکشه به ورزششو غذاش برس اینمدت
استارتر این استرست به دخترتم منتقل میشه عااا..استرسم قشنگ جلو رشدشو میگیره...اصلا بهش فکر نکن..از وقتی ترشحات شروع بشه تا پریودش یکی دوسال طول میکشه..بعد اونم باز تا 20 سالگی جا داره برا رشد..نگرانش نباش
گروه قرمز..وزن شروع 105 وزن هدف 65 من چاق نیستم رزولوشنم بالاس اونم میارمش پایین