2777
2789

سلام ممنون میشم ج سوالموبدین.برای پاک کردن لاک ژل باید برم ارابشگاه؟توی نت دیدم که میشه بااستون خالص وفویل پاکش کرد این درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استون بزن با پنبه بعدش دور ناخونت فویل یا همون زر ورق ببپیچ دو دیقه بمونه بعد باز کن روش سوهان بکش اینکارو دوسه بار تکرار کنی پاک میشه

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
فقط سوهان؟شماانجام دادین؟

بله انجام دادم.ارایشگاهم بری با سوهان برقی اینکارو واست میکنه که فرقی با سوهان دستی نداره.با اون سوهانای دستی که ناخونکارا دارن بخر رو ناخنت بکش پاک میشه

بله انجام دادم.ارایشگاهم بری با سوهان برقی اینکارو واست میکنه که فرقی با سوهان دستی نداره.با اون سوه ...

سوهان دستی که دارم استونم دارم ولی من فکرکردم ارایشگاه کاردیگه ای میکنه مرسی ازراهنماییتون