2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین لطفاااا😭😭

187 بازدید | 22 پست

من دیشب با شوهرم بحثم شد ک حسابی اعصابش خورد صد وقتی ام ک اعصابش خورد میشه مغزش رد میده بدجور کتکم زد ولی باز بعد چند ساعت میاد معذرت خواهی میکنه یعنی عادت کردم به این رفتارش ...که هیچوقتم نمیبخشمش خیلی دوسش دارم وقتی ک حالش خوبه هیچکس ازش بهتر نیس وقتی ام اعصابش خورد میشه هیجکس از اون بدتر نیس ...

نمیدونم چیکار کنم تاالان اصلا هیچکس از خونوادم خبر نداره ینی بهشون نگفتم 

نمیدونم باید چ جوری این اخلاق و از سرش بندازم .....

دیشب محکم زد تو گوشم دیشب ک چیزی نخوردم اصلا ولی الان اومدم غذا بخورم میخام بجووم بدجور درد میکنه بایک بدبختی دارم ناهار میخورم .میتونم حرف بزنم ولی چیزی ک بخام بخورم درد میکنه 

به نظرتون به فکم اسیب وارد شده؟؟

واجبه برم دکتر یا خوب میشه ؟؟

اگه در رفته باشه میتونم تکون بدم یا نه؟؟

احساس میکنم از داخل زخم شده یکم ورم کرده از داخل 

😐😐

سلام دوستان من مشاور و نماینده هلدینگ بین المللی شرکت دانش بنیان هستم واین به شغل اینترنتی رسمی و معتبربا درامد بالا و تضمینیاز تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشوددانشجویان کارمندان سالمندان اساتید افراد در مشاغل ازادو حتی خانم های خانه داربا دوره اموزشی رایگان کار با سایتو پشتیبان اموزشیبا درامد روزانه دست کم 100 هزار از داخل منزل یا محل کار فعلیتانافراد علاقه مند به ایدی زیر پیام دهند@SaraNodratzehi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور....و حتما دکتر برو 

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

عزیزم ب ی روانپزشک اطلاع بده شما امنیت جانی ندتری و باید تهدید کنی ک‌اینکارارو‌باهات نکنه 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

یعنی چی عزیزم عادت کردی ؟مگه الکیه هر بار بحث بشه کتک بخوری شما !!!چقدر عجیبن بعضی مردا 

یعنی برخورد نکردی باهاش بخاطر این رفتارش ؟

معلومه که درد میگیره الکی نیست که یه مرد بزنه تو صورت یه خانوم !! اگه خیلی درد داری برو دکتر حتما 

اول برو دکتر ی عکس از فکت بنداز واجبه

دوم همسرت رو حتما ببر پیش ی مشاور اگر میخوای زندگیتو ادامه بدی

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

مثل شوهرم عادت داره چیز بشکونه ولی من رفتم به خانواده ام گفتم ...ابروشو بردم گفت دیگه نمیشکونم ...اونروز دعوامون شد گرفتم کتکش زدم اینقدر زدمش یهو اعصابش خورد شد یکی محکم زد تو پاهام خیلی محکم منم بهش گفتم خونریزی کردم زنگ زدم اورژانس علکیااا میخوام ادبش کنم 

عزیزم ب ی روانپزشک اطلاع بده شما امنیت جانی ندتری و باید تهدید کنی ک‌اینکارارو‌باهات نکنه 

یعنی هیچ شکی ندارم وقتی اعصابش خورد میشه یه جوری میزنه که فکر میکنه یک مرد گنده جلوش وایستادع یک جوری بالقد میزنه تو سر و صورتم ک بی حس میشم 

خودشم میگ وقتی اعصابم خورد میشه احتمال ۹۹درصده ک بزنم بکشمت ولی بعدش میاد انقد بغلم میکنه ک غلط کردم گوه خوردم و...

باهاش حرف میزنم ولی نبخشیدمش 

بهش بگم بریم روانپزشک مسخرم میکنه نمیاد 

الانم تو اقدامم اصلا دو دل شدم میخام بندازم عقب حاملگیمو 😔😔😔

من با شوهرم وقتی تو ماشین هستیم و بحث کنیم بهم میگه الان ماشینو میندازم زیر کامیون ...وقتی ام رو موتور هیتیم میگه الان ترمز میگیرم پرت بشی جلوم باااااید ادبش کنم رفتم به خانواده ام گفتم اینو هنوز نگفتم ولی تهدیدش کردم خاک تو سر مادرپدرش که بلد نبودن تربیتش کنن بهترین کار زدو خرده که تو هم بزنیش من اون سری داشتم خفه اش میکردم 

یعنی هیچ شکی ندارم وقتی اعصابش خورد میشه یه جوری میزنه که فکر میکنه یک مرد گنده جلوش وایستادع یک جور ...

نه نه ببخشید گند رو با قند تفت نده اول باهاش احساس رضایت کن بعد ازش ثمره بیار شما اشتباه میکنی شوهرتپ نبر روانپزشک برو اطلاع بده شرایطتو بگو راهنماییت کنن شاید اصلا پیشنهاد طلاق هم بدن مگ شما بی همه کسی ک دستش رو شما بلند میشه میتونی ب علت ضرب و شتم بی علت شکایت کنی شما بی پناه نیسی حتمن مشاور بگیر و تحمل نکن

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
یعنی چی عزیزم عادت کردی ؟مگه الکیه هر بار بحث بشه کتک بخوری شما !!!چقدر عجیبن بعضی مردا  یعنی ...

چیکار کنم خودمم دارم دغ میکنم همیشه کارش همینه خیلی از این بدترم کتکم زده ک تمام پاهام کمبود شده بود با کمر بندش ینی تو اون لحظه اصلا هیچکس و نمیبینه 

بهش میگم چرا اینکاراتو میکنی میگه اصابمو خورد نکن ینی هر مردی ک اعصابش خورد میشه اینطوری خانومشو میزنه 😭😭

زیر چشمم کبوده و بدنمم همینطور 

میدونم خیلی دوسم داره ولی نمیدونم چطوری درستش کنم 

مثل شوهرم عادت داره چیز بشکونه ولی من رفتم به خانواده ام گفتم ...ابروشو بردم گفت دیگه نمیشکونم ...او ...

من چیکار کنم دیشب انقد بهم چسبید و معذرت خواهی کرد باهاش حرف زدم ولی مثل قبلا نیستم باهاش 

کاش حرف نمیزدم باهاش😭