2777
2789
عنوان

اقای انفولانزا ¡¡¡¡¡

149 بازدید | 19 پست

این که شما توی غربت و خوابگاه از همه مهم تر فصل امتحان ها به تن نحیف من حمله کنی اصلاااااا جوانمردانه نیست کاش روی کارهای زشتت فکر میکردی

(خانواده ام هم گفتن تا گواهی سلامت نیاوردی از ورودی شهر نباید وارد شی چون بدن دو قلو ها ضعیفه ممکنه مریض شن یادم باشه خوب که شدم بگردم دنبال خانواده واقعیم)

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

😂😂😂وای 

دوقلوها خواهربرادرتن؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا فهمیدین آقاست آنفلوانزا؟ :\

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

خخخخ بگو خوب کی از من‌پرستاری کنه مگه انفولاتر الکیه حمله کرد خدایی نکرده   سریع برو بیمارستان بستری شو تا ازت خوب مراقبت کنن‌چاره ایی نیست

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
یه کیسه پر هم قرص و شربت بدمزه دارم😭😭

نگاه من پسرم دیشب تب کردن نه زیاد ولی الان حال نداره  تبش خیلی خیلی کم شده این علائم‌ انفولانزاست ققط گاهی وقت سرفه میکنه 

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
از کجا فهمیدین آقاست آنفلوانزا؟ :\

خوب چیز های بد اقاس اقا دیوه اقا گرگه

چیز های خوب هم خانوم خورشید خانوم ستاره خانوم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35