2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم، راهنمایی میخوام

1459 بازدید | 39 پست

سلام دوستای گلم، من روز اول هفته ی 39 بارداری ام، متاسفانه نتونستم توی کلاسای آمادگی زایمانم شرکت کنم،. البته بجز دو جلسه... 

دکتر هم نرفتم که معاینه ام کنه،. میخواستم از تجربه هاتون بگید که چطور میتونم تا هفته 40 دهانه رحمم باز بشه و زود تر دردم بگیره و زایمان راحتی داشته باشم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم پیاده روی و نزدیکی موثرباشه

ببخشید اینجا میپرسم

برای اقدام وقتی اسپرم وارد میشه چکار کنیم که با بلند شدنمون برنگرده بیرون؟

همش که برمیگرده پس چجوری بارداری اتفاق میوفته؟

زعفرون نخور چون دکتر من میگفت خوردن این چیزا برای برابازشدن دهانه رحم باعث میشه بچه مدفوع کنه وخطرناکه

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

عزیزم من از فعالیت زیاد (تنبلی ممنوع) و نزدیکی کردن نتیجه گرفتم 😊

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
فکر میکنم پیاده روی و نزدیکی موثرباشه ببخشید اینجا میپرسم برای اقدام وقتی اسپرم وارد میشه چکار ...

بارداری با یه قطره هم اتفاق میفته

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊