2777
2789

سلام ھمگے دوس جونیا تاپیک فانہ پس ھمدیگرو نخورین ھستہ بقیہ رم تف نکنین ھمدیگرم قورت ندین آفرین بقیرم نزنین خو ھر کسے یہ کارے رو مخشہ دیگہ خوشش نمےیاد شاید برا بقیہ عادیہ حالا بگین بدترین مھمونے کہ داشتین کے بودہ و چرا شدہ بدترین مھمون چہ خبطو خطایے کردہ ننہ مردہ 😂😂😊

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترینش این ک تازه فرشمو دادم شستن اوردن منم انداختم شب مهمون اومد بچه هشت سالش خوابش برد شاشید رو ف ...

😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه خواهرم پاى برهنه رفت تو دستشويى😩😩😩😩تمام فرشامو شستم كف رو وايتكس زدم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
اوایل عروسیم بود یه گند اساسی زدم برنج کم گذاشتم و درنهایت برنج کم اومد😒😒😒😒

اوہ ھیچ دوس نمیدارم جاے تو باشم ھر چند منم امروز مھمون داشتم غذام آبگوشت بود کم اومد 😂😂😂

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

خانواده داییم ..یع پسر اوتیسمی دارن شیشه بخاری و در کمدو شکست پرده رو هم محکم کشید چوب پرده رو خم کرد 

به نظر ها احترام بذاریم .هیچ لذتی بالاتر از این نیس که ببینی تو اعلانات کلی نظرتو ریپلای کرده باشن.  

مهمون ناخونده ... مهمونی که برای خودش ارزش قائل نیست و به زمان من اهمیت نمیده ... 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍