2777
2789
عنوان

,یکی ک حسش قویه بیاد لطفا ششم هفتم چشم باز نمیدونم هرچی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 112 پست
مشاور نداری؟ کانون جایی ثبتنام نکردی؟ برنامه هات منظمه؟ یا تو خوندن شل کن سفت کن داری؟ یعنی منظورم ا ...

چرا مشاور دارم و و تخصصیامو  میرم کلاس هم استادای برتر تهران ماهی یکی دوبار میان درس میدنو میرن الان مشکلم ساعت کلاس بالاس میترسم راهم اشتباه باشه مثلا امروز نه ساعت با اقای واعظی عربی کلاس داشتم برا همین وقت نمیشه زیاد بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه خونه پدرمم بخاطر دلایل مسخره قهر کردم ولی شوهرم نیومد دنبالم  چون 7 ماه بود که فهمیده ...

عزیزم من یه پیشنهادی بهت بدم بجای حس و حدس زدن بنظرم باید پیش زوج درمانگر و روانشناس برین. مثلا بنظر من حرفای زیادی هس ک باید بهت زده بشه توام ب همسرت منتقل بدی. مثال : اگه گذشتت میبخشه چرا باید مهریت ببخشی و بعد گذشته اشتباهی بوده ک فقط مال گذشته اس پس نباید بیاد زمان حال. در نهایت همسرت با گذشت از نصف مهریه موافق نیست؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝
قالب کردن از این نظر میگم که همه فکر میکنن حس ششمه، در صورتی که نیس😊

منکه بزور نمیام بگم بیا حسم درموردت بگم میپرسن منم میگم حدسم درمورد اینجوره. در ضمن تا شما حس ششم چی تعریف کنی!

لطفا لایک نکنین مرسی💝