2777
2789
عنوان

,یکی ک حسش قویه بیاد لطفا ششم هفتم چشم باز نمیدونم هرچی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مشاور دارم و و تخصصیامو  میرم کلاس هم استادای برتر تهران ماهی یکی دوبار میان درس میدنو میرن ...

واعظی همون جوونه ک دوتا دختر داره اس؟

من اتفاقا با کلاس موافقم. با رئیس موسسه ای ک میرین صحبت کنین کلاس ها بیشتر در قالب همایش بذارن و تو یروز جمع کنن البته این بیشتر مخصوص دم کنکوره. شما روزای تعطیل ک وقت دارین بعدم اگه امکانش هس از تایم مدرسه بزن .چون میدونی ک خیلی از پیش دانشگاهیا نمیرن اکثر روزا نمیرن حتی مدرسه 

لطفا لایک نکنین مرسی💝
نه عزیزم میگه کل مهریه 😐

گلم متاسفانه همسرت با قضیه گذشته شما کنار نیومده و تو سرش اینه ک مهریته ات ببخشی و اگه ام باهات زندگی کنه منتظر فرصته تا با کوچک ترین خطایی راحت ازت جدا شه. فعلا بنظرم صبر بهترین راهه

لطفا لایک نکنین مرسی💝
خب این درست و از تاپیکام معلوم بود😁😁 شماهم بگو اونی که دوستش دارم چه حسی بهم داره؟

از اسمتم معلوم بود

حدسم اینه ک ینفر یک طرفه دوس داری و اون خبر نداره اره؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝
منکه بزور نمیام بگم بیا حسم درموردت بگم میپرسن منم میگم حدسم درمورد اینجوره. در ضمن تا شما حس ششم چی ...

حس ششم چیزی نیس که من یا شما تعریف کنیم، خودش تعریف مشخص  داره،  منم تو صفحات قبل گفتم چیه.

اینم مدرک علمی، به اینا میگن حس ششم

1. احساس خطر

بارزترین نشانه حس ششم احساس خطر است که این حس ممکن است به گونه های مختلفی به فرد الهام شود و پس هرگز این حس را نادیده نگرفته و سریعا خود را از وضعیت موجود دور کنید.

2. احساس وجود شخصی دیگر

دیدن حرکات و یا سایه های غیر قابل انکار ممکن است نشانه این باشد که شخصی به جز شما در مکان فعلیتان حضور دارد که در چنین شرایطی به دنبال پیدا کردن شخص مورد نظر خواهید بود.

3. وجود صداهایی در سر شما

شنیدن صداها و به ویژه مواردی که می ‎توانید با آن ها مکالمه داشته باشید، یکی دیگر از دلایل وجود حس ششم در انسان ها است و البته مهم است که در این مورد مشکلات روانی و یا افسردگی نیز در نظر گرفته شود و بهترین راه این است که آنچه را که در درون خود می شنوید، بنویسید.

4. بی اعتمادی به شخصی غریبه

اگر در حضور کسی هستید که به تازگی با او ملاقات کرده اید و نسبت به او احساس بدی دارید، بهتر است بدانید که حس ششم شما در تلاش برای هشدار دادن به شما است .

آخرین سنگر سکوته...
حس ششم چیزی نیس که من یا شما تعریف کنیم، خودش تعریف مشخص  داره،  منم تو صفحات قبل گفتم چیه ...

بجز مورد اول اینایی ک نام بردی همه اگه بصورت ادامه دار وجود داشته باشه نشانه بیماری روانیه هرکدوم با اسم و خطر ابتلا م بخوای برات توضیح میدم

لطفا لایک نکنین مرسی💝
الان خودم گفتم دیگه.پرسیدم اونی که دوستش دارم چه حسی بهم داره؟🤔🤔

جواب سوالم ندادی. پرسیدم ینفر یک طرفه دوس داری اونم خبر نداره؟ اینو شما ک بمن نگفتی من پرسیدم اگه اینجوره بنظر من حس میکنم اگه بهش یجوری احساس علاقه کنی اونم بدش نمیاد طرفت میاد

لطفا لایک نکنین مرسی💝
جواب سوالم ندادی. پرسیدم ینفر یک طرفه دوس داری اونم خبر نداره؟ اینو شما ک بمن نگفتی من پرسیدم اگه ای ...

بله.ولی یکی گفت بهش ابراز علاقه نکن.زیر نظر دارتت اگه بری جلو پشیمون میشه

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
بجز مورد اول اینایی ک نام بردی همه اگه بصورت ادامه دار وجود داشته باشه نشانه بیماری روانیه هرکدوم با ...

نه عزیزم کسی نگفت ادامه دار، اتفاقا حس ششم چیزیه که به ندرت اتفاق میفته حتی کسی هم که حس ششمش قوی باشه ، همینطوری مثل نقل و نبات وسط مجلس نریخته

آخرین سنگر سکوته...