2777
2789
عنوان

دل گرفته هم خدایی دارد 💔 💔 💔

230 بازدید | 9 پست

هر شب جمعه دلم هوای تو را دارد 💔 ای چشمهایت زیبا ترین رویا من 😢😢😢

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 

😭😭منم دلم بدجور گرفته

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونے ڪہ لقہ رو باید ڪشید...

اولش درد داره

بعدشم حس خالے بودن جاش چند لحظہ رو اعصابتہ

بعدشم ڪہ انگار نہ انگار روزے دندونے اونجا بوده

حڪایت بعضے از آدماے زندگیمون هست..

👌💛💗❤

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

خداااااای من تو رو خدا بسته،خستم،نجاتم بده از این همه غم و سختی،

منم دلم تنگه،برا عشقم،برا یه زندگی عادی،

خدای من خستم😢😔😢😔😢

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

منم دلم گرفته کاش خدا یه نی نی به ماهم میداد

امشب تولد شوهرمه ولی ته دلم غم دارم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

فک نکنم کسی ب دلتنگی من باشه.خدا میدونم همه چی دسته تویه هی منو ب حاجتم نزدیک میکنی بعد دوباره دورم میکنی میخوای بگی دسته تویه میدونم خدا جونم ولی ب همون خداییت قسم دارم کم میارم دلم داره میترکه میدونم میبینی  فقط بخواه برام بخواه خدا جونم ب دادم برس نفسم نمیاد بالا از دلتنگی 

ی صلوات مهمونم کنید بدجور آشوبم