2777
2789
عنوان

چرا هنوز خانوادها سيسموني ميخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 36 پست

همینو بگو مادر دختر سیسمونی بخره بد مادر پسرم با هزارتا قلدر بازی میگ بچه مال ماس ازخون ماس

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌غصم میشه مامانم چیز بخره  ولی چاره چیه  مخصوصا اون وری ها منتظرن چی میخریم  خو ...

چاره اینه که نخریم

تمام

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
کمک به زندگی دخترشون

چه ربطي داره 

به پسرشون كمك كنن

خيلي رسم غلطيه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

منو خانوادم همچین رسمای چرتی رو به جا نمیاریم . منو همسرم خودمون خریدیم همه چی رو 

مامانمم فقط نزدیک 600 تومن اینا کمک کرد بهمون و به عنوان کادوی دخترم پذیرفتیم دیگه تو زایمان هم نذاشتیم کادو بده اونم خودش اصرار کرد که میخوام واسه نوه ام منم تو سیسمونیش شریک شم بخاطر همین وگرنه منو همسرم اصلا راضی نبودیم تو همچین خرجی بیفته 

همینو بگو مادر دختر سیسمونی بخره بد مادر پسرم با هزارتا قلدر بازی میگ بچه مال ماس ازخون ماس

واقعا

بچه ام بچه ام ميكنن

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
اگه تونستی کاری کنی دخترجهازنبره سیسمونیم جامیفته که خانواده دختزنخرن زورواجبار

معمولا داماد خونه میگیره و در ازاش دختر وسایلشو میخره

ولی سیسمونی دیگه مزخرفه!

هرچند اگه خونه رو هم با هم بخرن معلومه که وسایلو هم دوتایی تهیه میکنن

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
اصلا قبول نميكنم خودتون نذارين 

اره خب باید خودمون دس بکار شیم 

البته عرف قبول نمیکنه حرف در میارن ولی خب بلاخره بعضی سنت های مسخره ی جا ب پایان برسه

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
حتما خانوادتون توان خرید سیسمونی رو ندارن وگرنه فکرشو نمیکردی 

چقدر طرز فكرت اشتباهه

من مادرم وارد كننده عمده پوشاكه خودش به تنهايي 

به جز شغل پدرم

چه ربطي داشت

اره خب باید خودمون دس بکار شیم  البته عرف قبول نمیکنه حرف در میارن ولی خب بلاخره بعضی سن ...

من ك نزاشتم مادرم چيزي بخره

بچه همسرمه چه ربطي به اون داره

معمولا داماد خونه میگیره و در ازاش دختر وسایلشو میخره ولی سیسمونی دیگه مزخرفه! هرچند اگه خونه رو ه ...

ديگه كو خونه

همه مستاجران

حتما خانوادتون توان خرید سیسمونی رو ندارن وگرنه فکرشو نمیکردی 

دلمون برای کسایی میسوزه که خانواده شون توان خرید سیسمونی ندارن اما بخاطر جشن و بریزو بپاشهایی که که بقیه میکنن و بخاطر حرف مردم به خانواده شون فشار میارن!

در ضمن اتفاقا همیشه اونی که ندارتره بیشتر این رسومو بجا میاره. چون میترسه یکی مثل شما بگه از نداریته!!!!

ولی کسی که پولشو داره با اعتماد به نفس بالا از عقیده ش برای از بین بردن رسوم مرخرف دست و پاگیر دفاع میکنه!!!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
دلمون برای کسایی میسوزه که خانواده شون توان خرید سیسمونی ندارن اما بخاطر جشن و بریزو بپاشهایی که که ...

واقعا