2777
2789

سلام من مجردم و پریودام نامنظمه دلیلش هم تخمدان پلی کیستیکه.

چه بازه زمانی از ماه باید از جوشونده پنج انگشت استفاده کنم؟

بعضی جاها نوشته روز پنجم قاعدگی تا روز ۲۳، بعضی جاها دقیقا برعکس نوشته از روز اول تا روز آخر دوران قاعدگی.

من گیج شدم😯😯😯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ویتاگنوس دارم 

بدردت خورد

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
کاربردش یکیه. برای درمان پلی کیستیک استفاده میکنی؟ میشه بگی چطوری مصرف میکنی؟

من قبل پریود میخورم با آب میوه قطره اش رو قاطی میکنم ۴۰ قطره با آب هم میشه ولی آب میوه خیلییی بهتره 

من خودم ماهی یک بار پریود میشم ولی خب عقب میفته برا همین یک هفته قبل میخورم خوبه

یه بار خیلییی دلم گرفت از زندگیم اومدم اینجا تاپیک زدم ولی بعضیااتون دلمو بد شکستین ):من از تنهایی دردامو بهتون گفتم 😔

من که مجردم عوارض نداره 

ولی نباید زمان شیردهی انگار استفاده بشه و بارداری 

یه بار خیلییی دلم گرفت از زندگیم اومدم اینجا تاپیک زدم ولی بعضیااتون دلمو بد شکستین ):من از تنهایی دردامو بهتون گفتم 😔
من قبل پریود میخورم با آب میوه قطره اش رو قاطی میکنم ۴۰ قطره با آب هم میشه ولی آب میوه خیلییی بهتره& ...

من الان پریودم، ولی چون خیلی نامنظمم نمیدونم برای دوره بعد، کی بخورم. یعنی بذارم حدودا ۲۵ روز دیگه بخورم؟

راستی عرق رازیانه هم بد نیست 

منم تنبلی تخمدان داشتم الان بهترم 

من الان پریودم، ولی چون خیلی نامنظمم نمیدونم برای دوره بعد، کی بخورم. یعنی بذارم حدودا ۲۵ روز دیگه ب ...

ماهی یکبار میشی ؟اخه بعضی ها مثلا دو ماه ی بار میشن یا حتی دیدم سالی یه بار بزور